branik je napisao:Kinezi dolazili u Jagodinu kod Palme. Ali, setra za njih. Trebalo je da ih voze nekim njihovim ding dongom.

Dracha je napisao:branik je napisao:Kinezi dolazili u Jagodinu kod Palme. Ali, setra za njih. Trebalo je da ih voze nekim njihovim ding dongom.
Kinezi su veoma specifični za najam... Traže isključivo nov autobus, i dolaze u garažu da vide autobus koji će ih voziti pre vožnje...
Sećam se da je trebalo prošle godine da ih vozi MAN Top Lions Coach, i to nešto samo Beograd-LOKAL i da je taj bus imao baš neko kašnjenje i da se napravio čitav cirkus , tipa mora onaj bus što smo gledali u garaži , NE MOŽE NI SLUČAJNO NI JEDAN DRUGI... jedva smo ih nešto ubedili, šou čitav je bio... ovi sad privrednici su bili OK... ali i bus im je bio OK
Dracha je napisao:Poštovani ljubitelji FUDEKSa...
postaviću jedan youtube clip da pogledate, ali prvo moram da napišem par obrazloženja da ne pomislite svašta...
1. Zaista predstavu nemam ko je dotična osoba (iako čini mi se da je veoma popularna u ženskom svetu)
2. Sadržinu klipa nisam otkrio ja , već moja supruga
3. Ne planiram da nastavim da gledam postove dotične dame...
4. KLIP gledajte od 26:25 sec, ostatak nisam ni ja gledao... ne odgovaram za ostali deo šta se na istom nalazi...
https://www.youtube.com/watch?v=oQdhckRr-Fk

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju