lecko je napisao:Troosovinci: 512 ex 505, 513, 514, 515, 516, 572Povisen i 573Povisen . . . .ukupno 7 komada
DraganNish je napisao:lecko je napisao:Troosovinci: 512 ex 505, 513, 514, 515, 516, 572Povisen i 573Povisen . . . .ukupno 7 komada
Vozio sam se bar u 3 troosovinca Nis Ekspresa za sada i mogu reci da sam zadovoljan jer :
1.Ima dovoljan razmak sedista da mogu ljudi kulturno da stave noge sa razmakom od sledeceg sedista.
2.Uglavnom se u njima sete da puste koji film.
3.Ako te iritira zadnji deo autobusa koji bezmalo se dere no sto prica,mozes lepo otici napred i sesti,tesko je da ce biti toliko pun autobus.
4.Uglavnom su svi dugmici od svetla i zvucnika na svome mestu
profa_chb je napisao:DraganNish je napisao:lecko je napisao:Troosovinci: 512 ex 505, 513, 514, 515, 516, 572Povisen i 573Povisen . . . .ukupno 7 komada
Vozio sam se bar u 3 troosovinca Nis Ekspresa za sada i mogu reci da sam zadovoljan jer :
1.Ima dovoljan razmak sedista da mogu ljudi kulturno da stave noge sa razmakom od sledeceg sedista.
2.Uglavnom se u njima sete da puste koji film.
3.Ako te iritira zadnji deo autobusa koji bezmalo se dere no sto prica,mozes lepo otici napred i sesti,tesko je da ce biti toliko pun autobus.
4.Uglavnom su svi dugmici od svetla i zvucnika na svome mestu
ja sam se vozio u jednom od njih, 51x, i nisam imao noge gde da stavim
ik404 je napisao:Lepa slika... Iako mi se vise dopada Nibus 400, i ovo je pristojno, a izgleda da se malo vise vodi racuna o detaljima...Trebalo bi i dalje raditi na poboljsanjima i razvoju modela...

Sashco je napisao:ik404 je napisao:Lepa slika... Iako mi se vise dopada Nibus 400, i ovo je pristojno, a izgleda da se malo vise vodi racuna o detaljima...Trebalo bi i dalje raditi na poboljsanjima i razvoju modela...
Zemo, pa i ovo je nibus 400 (preciznije 400.41)
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju