Objavljujem obećane slike autobusa koji spadaju već u bivši,nekadašnji vozni park ovog preduzeća,ali za pamćenje i istoriju lepo je imati ovaj foto zapis za čuvati. Tam 190 Zastava Sanos Tam (ex Nikolić Prevoz) Još jenom veliko hvala mojim drugarima i saradnicima iz Negotina na još jednom uspešno završenom zadatku i dobijanju ovih slika za uspešan i aktivan rad teme ovog prevoznika na Forumu.
Nibus-ja,preneo sam društvu iz firme i tvoju zahvalnost i drago im je što se prati pomno tema njihovog prevoznika. Negas,da je samo Tamić odradio svoje,već svi ovi gore objavljeni autobusi su završili svoje karijere u prevozu putnika i čekaju da se svakim danom odvezu na otpad i predaju u staro gvožđe,šta su odvozili,odvozili su.
Od 01.06.2016.godine, AS Turs počeo da saobraća na novoj relaciji Negotin-Rgotina-Bor i to u prvim danima ove relacije sa ovim mini autobusom-kombijem marke Ford,kupljenog pre oko tri nedelje u Beogradu od Teniskog Saveza. A i vidi se da je još uvek na BG registarske oznake. Autobuska stanica Bor
BRAVO Zoki super info, uz digresiju da staju na AS Bor a ne kod BorTravela, isto to radi i Kavim i Niš-ekspres, nije uspeo BorTravel da ih prebaci na svoju stanicu, jer je Niš-ekspresu u interesu verovatno da oni plaćaju njima u Nišu a ne da bude kompenzacije!