Ја сам до сад имао само један контакт са возачем при сликању, а никад до сад нисам имао проблема (типа свађа или туча) када сам сликао, а сликао сам гадне ствари типа #386
Аутобус оштећен у пожару у оквиру СП Земун ГСП Београд by
Somi303, on Flickr
Ништа ново / Nothing new in Belgrade by
Somi303, on Flickr
Тај један пут је било кад су почели зглобови опет на 302 да возе, а ја решио да овековечим то. Реакција возача је била у потпуности оправдана јер сам био паркиран попреко поред пута и сликао сам кроз прозор, али не због страха већ ко ће да пешачи до Болеча
Икарбус ИК201 by
Somi303, on Flickr
Човек је пребледео, да не кажем усрао се и кренуо да кочи али је наставио из страха опет

Када сам требао да га пустим да се укључи из станице, јер сам кренуо за њим, махнуо ми је кроз прозор да станем до његовог прозора и питао зашто сликам. Рекао сам за форум, ту је још више пребледео и рекао ок. Од тад избегавам сликање чисто да не би шлогирао неки возач од страха

Сва права задржава Somi303, за коришћење контактирати->
www.flickr.com/people/somi303/profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?