od Kesha » Sre Dec 14, 2016 10:05 pm
Ajde lepo pročitaj ono što sam napisao, da ne idemo u jalovu raspravu bez potrebe i ne trujemo ovu temu. Sigurno da već izvesno vreme pratiš forum i ne znam gde si to, na osnovu mojih postova, zaključio da ja GSP kujem u zvezde. Lasta je imala i održavanje i vozni park za respekt do pre pet godina. Sada je pala toliko nisko, da to prevazilazi sve moguće granice. Postoje stvari koje se zbog nedostatka delova ne mogu odraditi, ali da ne mogu odraditi vrata, zakrpiti oplatu, makar i malo oprati vozilo, e to se već može svrstati u bahatost. Daleko od toga da su autobusi pogona Kosmaj sjajni, ona su to samo u poređenju sa lastinim vozilima. Ja još nisam ušao u tako štrokav autobus GSP-a, kakav može biti lastin bus. Vidi se kada je nešto oprano lošije i kada nešto nije oprano mesecima. To što je mutant zadimio, ne znači nužno opasnost od požara, jer se verovatno prolilo ulje HPV-a. Nešto što se ne dešava baš tako često, ali je recimo opasno kod niskopodnih autobusa sa vertikalno postavljenim motorom. Ja naravno ne znam šta se tom busu zaista dogodilo, ali zato znam da Kosmaju nije izgoreo nijedan autobus duži vremenski period. Po tom pitanju je samo Zemun problematičan. Lasti je više vozila izgorelo ove godine. Daleko od toga da GSP sjajno funkcioniše, ali i pored ograničenja, jer ipak je to Javno komunalno preduzeće , svoju delatnost obavlja ozbiljnije od Laste posljednjih godina. Poštuju se trase, stajališta, obeležavanje vozila je daleko bolje, a i vozni park je adekvatniji nameni. Što se Laste tiče, malo šta mogu da pohvalim.