kokolo je napisao:Dva sora iz Pazove, 8076 i 8077 prebaceni u Lastru
Al su ih usrećili, ne zna se koji je ispravniji...
kokolo je napisao:Dva sora iz Pazove, 8076 i 8077 prebaceni u Lastru

Pre će biti 19007, njega nema nigde u spisku, ako nađeš sliku postavi pa da vidimo koji je, ja imam negde sliku pa ću probati da potražim.Nibus-ja je napisao:-ВДЛ је изгледа ГБр-19001![]()
![]()

Stefan Bgd je napisao:Prvi ik-301 sa redizajniranom prednjom i zadnjom stenom (''Hella'' farovi umesto domaćih kockastih ''24. oktobar'') je bio izložen na Sajmu automobila krajem marta 2004-e godine, i odmah je bio kupljen od strane lazarevačke Lastre. Prvih par dana sajma je bio samo sa nalepnicom na šoferšajbni:
Autor fotografija: Igor Milanović
Da bi nakon toga dobio kompletnu Lastrinu kolor-šemu:
Autor fotografije: Saša Avramović
Model ik-312 je premijeru imao dve godine kasnije, kada je proleća 2006-e izložen kao prvi Ikarbusov međugradski autobus sa automatskim menjačem. To je ujedno bila najveća i najbitnija razlika između njega i starijeg ik-301-ca, ako izuzmemo par estetskih promena u putničkom salonu. U međuvremenu, od 2004-e do 2006-e izrađeno je više primeraka modela ik-301 sa redizajnom, za tačan broj nisam siguran, no ja, a prilično sam siguran i vi stariji forumaši se sećate Moto Boemovog žutaća, zatim jednog od najlepših takvih primeraka u metalik plavo-beloj kolor šemi u vlasništvu Hidroelektrana...
Da ne dužimo priču previše pošto smo u debelom off-topic-u, diskusiju o Ikarbusima predlažem da nastavimo u adekvatnoj temi.
milos90 je napisao:Jel ovaj autobus i dalje u Lastri?
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 38 gostiju