Pozdrav svima,drugi put pisem,prvi post mi nije objavljen,verovatno se nisam adekvatno predstavio. Duye vreme citam ovaj forum,ali uglavnom gledam medjugradske autobuse. Tek pre neki dan sam nasao ovu podsekciju i dosta me uhvatila nostalgija,jer sam video da se pise o pogonu Karaburma i autobusima iz tog pogona. Naime, moj otac je radni vek proveo kao vozac u pogonu karaburma i ja sam veliki deo svog srecnog detinjstva proveo sa njim u autobusu i u secanju mi je ostao MAN na liniji 23, garazni broj 1039.Negde sigurno imam njegove slike,ako nadjem,postavicu ih.
Pozdrav i tebi Dragane! Svaka nova slika, posebno iz nešto starijeg perioda je i više nego dobrodošla. Ako budeš imao vremena i strpljenja, prelistaj ovu, ali i temu posvećenu Starim vozilima gde ćeš, siguran sam, pronaći i videti još dosta toga interesantnog. Nažalost jedan deo fotografija se ne vidi zbog isteka hostinga na sajtovima, no sama diskusija i dobar drugi deo slika su i dalje dostupni, i u mnogome mogu da pomognu da se neka sećanja malo osveže.
Od mene mala retrospektiva Solarisa 3131 sa linije 31 kroz period od proteklih godinu dana, i nekoliko različitih izdanja. Prvo sa reklamom za Best sladolede: Zatim sa totalkom pod sloganom Važno je!: I na kraju najbogatiji i najlepši deo sa aktuelnom Bosch reklamom:
Fotografija je nastala pre tačno godinu dana (30.4.2016.). Aleksa je postavio sličnu, a sada ću i ja da postavim svoju pošto ne verujem da će iko da u skorije vreme ide u Opovo, s obzirom da mora da se doplati.