Konkurencija mozda.. A mozda Vanhool najbolje prolazi taj kraj,posto je nizak mozda lakse izvuce,sta znam... A ne mora da znaci da je ista od ovog tacno
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom
Svi koji su radili pre njih slali u visoka kola i prolazili bez problema, jedina konkurencija im je Feniks koji je čak i dekere slao ponekad. Najpre nedostatak konkurencije ili možda Vanhol malo troši pa gaforsiraju.
Jel zna neko nesto vise dali ce Sirmiumbus da vozi za Flixbus ili ce samo Prodavati Karte za njih . I ako ce se voziti koja vozila se planiraju ? Ako neko zna neka napise ili ako moze neko nesto da sazna ? Hvala unapred
Mislim da su kupili plavu astromegu tx 27.Dosad sam vidjao da Kinko digital na Jelenci gde se i nalazi pomenuti Van Hool radi brendiranje siriumovih vozila,pa pretpostavljam da su se ponovili.Bus je na SM tablicama .
To su vjerovatno ex Megabus Astromege.Pricekati cu slike pa onda jos koju rijec o njima.Ne znam je li se pisalo na forumu,Europa Bus Valjevo je takodjer uzela jednu tako da ta moze biti druga.I u BIH bi trebala stici u Gold Tours Zenica jedna ex Megabus takodjer.