Lasta Obrenovac je napisao:becks89 je napisao:Pitaj radnike, a ne gazdu kakav mu je pristup...
Druže, komšija radi kod Vojice. Ima redovnu platu u dan tačna, gazda je fer i korektan. Daje čak unapred novac ako je potreban nekome.

becks89 je napisao:Lasta Obrenovac je napisao:becks89 je napisao:Pitaj radnike, a ne gazdu kakav mu je pristup...
Druže, komšija radi kod Vojice. Ima redovnu platu u dan tačna, gazda je fer i korektan. Daje čak unapred novac ako je potreban nekome.
Dao Vam Bog da živite od tih dobrotvora, kad budete na putu da jedete parizer, obzirom koliko Vam je dnevnica i to će Vam biti bahaćenje.
Ovako sedite iza tastature i prenosite ko šta kaže. Koliko Vas je bar išlo na turu sa tim vozačima i videlo kako je to lepo?
Samo me zanima zašto je pohvala za firmu kad je plata redovna i tačna?
Pa zar to nije nešto što se podrazumeva?
Zašto bi radio kod nekoga ko ne plaća?
Čoveka lično ne poznajem, niti mi se šta zamerio, znam koliko imaju vozači dnevnice i to mi dovoljno govori o njemu, naravno niko ne tera tebe to da radiš, ali jak je gazda kad je veća majstorska dnevnica na zidariji nego vozača profesionalca u međunarodnom saobraćaju.
Poslato sa PLK-L01 uz pomoć Tapatoka

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju