milos265 je napisao:Dizajn Diamonda je po meni genijalan! Jednostavne, ostre linije su ukomponovane tako da se dobija jednostavan i atraktivan dizajn na neki tradicionalan nacin. Ima Neoplanov duh i Bob Lee-jev pecat ali ipak ga ne mozes pomesati sa Neoplanom. Gledao sam (i slusao) verziju sa DAF motorom i imam samo reci hvale. A poredjenje sa kineskim smecem je u najmanju ruku neumesno!
joza je napisao:Jel znas mozda razlog zasto opravdava tu cenu? Ako ga neko zna , ali molim Vas da je realan neka kaze.
s215hdh je napisao:Opravdava time da ce ti silnom elektronikom izbiti pare iz dzepa za odrzavanje vise nego Temsa. Isto kao i Serija 400 i novi Travego... Ali ti uprvi u svoje, nekad si brate, tvrdoglav ko da ti ugradjen Detroit Diesel od 1000 konja...Nemoj se ljutis, ali prihvati nekad malo i sta stariji i iskusniji ljudi kazu, pri tome ne mislim na sebe, tu su Joza i Milos, sedi ljudi vec
(izvin'te momci)... Neke stvari danas vise nisu realno skupe kao sto su nekad bile...
s215hdh je napisao:Pa sta sada mislis da bih ja imao vise putnika da gazim 400 seriju? Bih djavola.... sa 200 serijom ga, bajo, napunim, ne znam gde cu sa ljudima, bude i viska cesto... tako da... po toj logici uzmes za 40 000 jednu dobru 215 hdh i ne boli te glava...pa onda ti meni objasnjavaj dalje kako to ide, a ja sam vozac 2,5 godine i radim linijski prevoz, a ti samo pratis sa strane... Al dobro, ipak ja popustim kad je neko pametniji pa vise od mene zna...

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 36 gostiju