Goran sk je napisao:Hvala Negas-e!
Da li Touring gubi kooperante ?! Neznam,ako si primetio da sam Touring vozi neke linije za Flixbusa.
Za sada jedini koji su se priklucili Flixu (a vozili za Touring-a) su Centrotrans iz Sarajeva i Transturist iz Tuzle.
U Münchenu doputovao sam sa kolimaBio sam na Aerodromu u Memmingenu ,pa posto je München udaljen nekih 100km odlucio sam da ga posetim .Imao sam zelju da odem do Fabike Man-a i prodajni centar Man -a i Neoplana...
A normalno iskoristio sam i priliku da odem do AS...
negas je napisao:Goran sk je napisao:Hvala Negas-e!
Da li Touring gubi kooperante ?! Neznam,ako si primetio da sam Touring vozi neke linije za Flixbusa.
Za sada jedini koji su se priklucili Flixu (a vozili za Touring-a) su Centrotrans iz Sarajeva i Transturist iz Tuzle.
U Münchenu doputovao sam sa kolimaBio sam na Aerodromu u Memmingenu ,pa posto je München udaljen nekih 100km odlucio sam da ga posetim .Imao sam zelju da odem do Fabike Man-a i prodajni centar Man -a i Neoplana...
A normalno iskoristio sam i priliku da odem do AS...
Nisam, mozda su ti prevoznici vozili za Touring, a posle nisu skidali i prelepili u Flixi, mada mi ne ide ta logika ali i ova druga da Touring bude partner Flixiju. Drugo, imam osecaj da mi svi ovde i sami ne znamo da li DT ima autobuse i koliko !? Fkixi kaze da imaju jedan i ne radi linije...
Super, cim je Memingen, cekao si WiZZ![]()
![]()
Svaka cast za ovo:"...A normalno iskoristio sam i priliku da odem do AS...".

Povratak na Prevoznici iz ostalih zemalja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost