Zoki-AS035 je napisao:Mislim da nije ništa imao, nikakav kvar, havariju, nego jednostavno nije im trebao ranije da se pusti u saobraćaj, jer ih imaju dosta, možda čak i više, da bi pokrili svaki polazak na svakoj relaciji, evo napr, imaju još dva ovakva koji još stoje parkirani u njihovoj auto bazi, čak i još uvek su bez reg. tablica, a takođe im još uvek stoji i još jedan autobus Bova, iz onog kontigenta kada su došla sva tri takva autobusa u ovo preduzeće, pa su pušteni #112 i #113, dok taj #111, još uvek čeka.

Zoki-AS035 je napisao:Ne bi trebalo ja ništa da te ispravljam, ti si dobar poznavalac rada i sadržaja voznog parka u ovom preduzeću, a to što si trenutno u Nišu i odsutan iz ovog grada, ne treba da te obeshrabri i izgubiš uvid u sve ovo i da tražiš u svom pisanju da ti se nađe neka ispravka. Barem ne bi trebalo da tako bude za dalje, trebalo bi kao i do sada, provereno i tačno sve.![]()
Inače na gradskom VDL Berkhof-u #114, ništa nije skinuto, a nije ni dodato, niti je zaustavljen, parkiran. Vozi se intenzivno, evo ga i u ovom danu viđen na relaciji PN-ĆU-JA.

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Zoki-AS035 i 7 gostiju