U 07:25h kod Futoške sam zatekao Ikarbusa #975 i ispred njega Fiat Ducato , imali su udes. Na #975 naprsla leva polovina šoferke dok su vozaču kombija stavili kragnu oko vrata...
Šta se to dešava? Kako je moguće da se toliko lupaju busevi, a pogotovo #1009 i #1013 da imaju štetu na istim delovima? Da nije možda u pitanju isti vozač? Da li je neko nekada odgovarao za lupanje autobusa u krugu preduzeća? Razumem da za štete u saobraćaju ne moraju biti krivi vozači JGSP-a, ali na parkingu i u krugu preduzeća...
Izgleda da je u Ikarbusa #873 malo sa zadnje strane/zadnji levi ugao udario putnički automobil...stoje preko 1h u potkovici i policija je došla oko 17:40h. Fotografisala je zadnji levi kraj/zadnju stranu kao što sam napisao gore , ali nisam primetio neku štetu ni na jednom vozilu.
Čini mi se da je imao saobraćajku i da ga je neko udario sa desne strane. Naprslo mu je desno prednje ugaono staklo i izgubio je retrovizor. Danas sam ga video pored radionice i sredili su ga
Sva prava zadržava Aleksa083. Upotreba mojih fotografija u medijima je zabranjena bez moje pismene saglasnosti. Za više fotografija —> https://www.flickr.com/photos/189767500@N03/