negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
Goran sk je napisao:vidi kako se drzi spaceliner,a ima sigurno preko 25 godine
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sasa-74 je napisao:Goran sk je napisao:vidi kako se drzi spaceliner,a ima sigurno preko 25 godine
ovo je prvi 117 sto sam vozio i bio je pre u Miss tursu kod onog decka sto je imao posle dekera pa noviji 117 sto sam vozio na more![]()

Goran sk je napisao:sasa-74 je napisao:Goran sk je napisao:vidi kako se drzi spaceliner,a ima sigurno preko 25 godine
ovo je prvi 117 sto sam vozio i bio je pre u Miss tursu kod onog decka sto je imao posle dekera pa noviji 117 sto sam vozio na more![]()
a kad je to bilo tj pr koliko godina,sigurno nemas slike od ta doba ,ja znam jednog svabonje koji je imao isto ovakav ,samo je bila razlika u zadnje vrate ( imao dvokrilna ) neznam zasto
djole je napisao:znaci na ovom spaceliner-u si ti Sale razradjivao onu teoriju....
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju