Jedna stoji u Nisu negde zaplenjena valjda,ali nisu je Simplonu oduzeli valjda je prodata negde tamo 2015 godine pa onda oduzeta,tako nekako nisam siguran a za ovu drugu neznam bas.Bila je u garazi pre 2-3 godine kad sam ja radio kod njih,Milan je nesto radio limarijski oko nje valjda je planirao da je vrati u saobracaj e sad ako su prebacili sedista mozda je isecena.E sad mozda i ja gresim ovakva sedista imao je i DAF EOS onaj crveni sa MAN maskom mozda su njegova.Sad Milan cita ovo i psuje kako ja ovde trabunjam ali ajd....

E da bilo je tu jos dobrih vozila kod njih,MAN Lions Coach njega vise nevidjam,onda Megaliner uuuu sila imao sam jednom priliku da ga vozim do Leskovca burazeru sila od busa,ja nisam neki ljubitelj Neoplana ali ono je sila od busa ide kao vetar,onda su mi dali S317 GT HD imala vrh aparat za kafu ja je vozio 4 meseca,3.65m visine prodje gde hoces...ufff onda Bovu jednu sam vozio od 15m ona bila 4+4 mejnac lepo isla,malo dok se povatas sa menjacem sta kako posle ide....
pa jedno vreme tamo negde 2016 sam vozio Setru sivu 215HD ona je rashodovana,ona isto isla kao vetaar,onaj gore DAF EOS i on je bio manje vise ok imao EPS menjac sa 8 brzina itd itd...