Aleks_BGD je napisao:Ovaj Nibus mi je bas simpa...Sa najboljim retrovizorima koje su ikada Nislije radile..
slazem se da je simpa'al mislim da ne bi trebao da drzi liniju nis beograd (bilo koju duzu medjugradsku)!
u takvom sam se cesto vozio iz leskovca za prokuplje
Aleks_BGD je napisao:Ovaj Nibus mi je bas simpa...Sa najboljim retrovizorima koje su ikada Nislije radile..
slazem se da je simpa'al mislim da ne bi trebao da drzi liniju nis beograd (bilo koju duzu medjugradsku)! u takvom sam se cesto vozio iz leskovca za prokuplje
Unutrasnjost Nibusa,garazni broj 330....elem ovaj je vec nesto u kvaru,i majstor je pricao,kao i zvuk pri polasku,da slabo ubacuje u prvu,i tako sporo mili putem,od 0 do 100 mislim da mu treba jace od minuta....ma koji minut...dva minuta...
Ja pre neki dan išao malo u šoping u Delta City-ju,i spazim da iza na parkingu nadzvire neki Nibus.Ja naravno odem do tamo,kad ono zadivljujuć prizor,6 Nibusa dovezlo ljude u Delta City...Evo kako je to izgledalo: I to 3 serije Nibusa na jednom mestu...Idi begaj! Slede gar.brojevi pojedinačno.
Poslednji put menjao Stefan Bgd dana Uto Apr 14, 2009 11:10 pm, izmenjena samo jedanput