negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sasa-74 je napisao:zato sto su svojevremeno masovno svi vadili citav arsenal cetki metli i kanti iz autobusa i prali i cistili buseve po parkingu vode je bilo na sve strane kao i smeca , a naravno tu je i ekonomski momenat jer su cetke koristile samo jace firme i da ne bi cetke i cistacice sedele po ceo dan uvedeno je ovo pravilo jos daleke 2002 god

Neo je napisao:sasa-74 je napisao:zato sto su svojevremeno masovno svi vadili citav arsenal cetki metli i kanti iz autobusa i prali i cistili buseve po parkingu vode je bilo na sve strane kao i smeca , a naravno tu je i ekonomski momenat jer su cetke koristile samo jace firme i da ne bi cetke i cistacice sedele po ceo dan uvedeno je ovo pravilo jos daleke 2002 god
Cisto gledajuci sa higijenske ne sa ekonomske strane oni su potpuno u pravu. Ipak je to Beogradska AS nije rumunska ili bugarska. E sad mene interesuje koliko mu bas dodje pranje busa na cetkama i da ga cistacice ociste.
Aleks_BGD je napisao:Neo je napisao:sasa-74 je napisao:zato sto su svojevremeno masovno svi vadili citav arsenal cetki metli i kanti iz autobusa i prali i cistili buseve po parkingu vode je bilo na sve strane kao i smeca , a naravno tu je i ekonomski momenat jer su cetke koristile samo jace firme i da ne bi cetke i cistacice sedele po ceo dan uvedeno je ovo pravilo jos daleke 2002 god
Cisto gledajuci sa higijenske ne sa ekonomske strane oni su potpuno u pravu. Ipak je to Beogradska AS nije rumunska ili bugarska. E sad mene interesuje koliko mu bas dodje pranje busa na cetkama i da ga cistacice ociste.
pranje je oko 500-700 dinara nije vise.

Iosis je napisao:Cuo sam da je Bosnaexpres Doboj je kupio vlasnik Trebavaexpresa.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju