avramovicsasa je napisao:Teško vam je to stoji,taj koji vam je karte natovario na vrat nikada nije radio vaš posao ili nije imao veze sa njim jer je volan predviđen da se drži sa obe ruke,prisustvovao sam jednom kada je vozač prodavao kartu
desnom a volan držao levom,u tom momentu točkovi udariše u slivnik i
poče da mu šeta po putu jedva ga savlada sreća da je bila noć pa nije bilo kola u blizini.
Ja sam prošle godine prisustvovao sličnom slučaju ali tada je, opet mlađi, vozač na liniji 17 jednom rukom držao volan, a drugom mobilni telefon (pričao je sa svojom devojkom/ženon, šta već, mogli su to da čuju svi koji su sedeli u prva 3 reda jer se baš drao), opalio je ivičnjak u punoj brzini na skretanju sa auto-puta kod Arene samo tako da se bus prilično nagnuo! Pri tome menjač je bio manuelni... pa sad vi vidite...
Inače, slažem se da ne treba ukidati prodaju karata u vozilima ali da bi trebalo povećati njenu cenu čime bi se destimulisala prodaja, ne baš na 400 ali na 150 bi bilo OK. Takođe ta cena bi obavezno trebala da bude "okrugla", da se vozači ne smaraju mnogo sa kusurom. U većini gradova čak postoji i obaveza za putnike da se karta kupljena u vozilu plaća u tačnom iznosu, čime se eliminiše potreba za kusurom.