Nibus-ja je napisao:djole je napisao:Lastrini Jonkeri na okupu
Koliko ih ima LASTRA
Vise nego Albanija vojnih aviona
Nibus-ja je napisao:djole je napisao:Lastrini Jonkeri na okupu
Koliko ih ima LASTRA
PEX je napisao:Zale se da je neudoban bus...I da,video sam da vozac i suvozac imaju kožna sedista....
djole je napisao:Ovaj Lions Classic ne moze ni da otvori ni da zatvori vrata dok se potpuno ne zaustavi,pa moze malo da bude problematicno kad je velika guzva i ne mogu svi da stanu u autobus.Ne moze da zatvori vrata jer nadiru spolja,a ako krene tek onda ne moze da zatvori.Tako provede po 5 minuta na stanici dok se svi ne uguraju
PEX je napisao:Ja msm da je ova jedina....
Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Ja msm da je ova jedina....
Kaze moj drugar Dragan koji vozi u Lasti da je vozio ovu Temsu neko vreme.Kaze ima velike zamerke na slab motor sa oko 280-290KS,kaze vozio neku turu na Kopaonik i umalo nije prokuvala.Jako slabo vuce,prosto se gusi koliko joj fali snage.I kaze boksovi za prtljag su jako mali.....
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
sasa-74 je napisao:Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Ja msm da je ova jedina....
Kaze moj drugar Dragan koji vozi u Lasti da je vozio ovu Temsu neko vreme.Kaze ima velike zamerke na slab motor sa oko 280-290KS,kaze vozio neku turu na Kopaonik i umalo nije prokuvala.Jako slabo vuce,prosto se gusi koliko joj fali snage.I kaze boksovi za prtljag su jako mali.....
motori ne kuvaju uzbrdo zato sto imaju malo snage vec zbog toga sto vozaci ne saltaju u manje brzine kad je to potrebno
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju