Logo

Neobus

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Aleks_BGD » Pon Maj 25, 2009 11:30 am

Ovaj mi se Neobus strasno dopada.Bas se vidi da je dobro uradjen,kako spolja tako i unutra,Ima lepu liniju,retrovizori mu odlicno stoje,sve na svom mestu... :lol: :lol: :lol:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod Nibus-ja » Pon Maj 25, 2009 4:06 pm

cone je napisao:
Nibus-ja je napisao:Gazda-CONE da te pitam jel ima u toj arhivi iz Neobusa bar jedan od najmanje 5 Neobusa koji su bili u Autotransportnom iz Pirota :?:

Evo tražene fotografije, ima je jedna. :wink:

Image

Cone hvala do NEBA imas pijenje sto bi nasi juznjaci rekli,mislim da je kasnije dobio drugu klasicnu kolor semu,ili to pa bio neki drugi neobus,ali 60% mislim da je ovaj.A imao je i mercedesovu ZVEZDU napred, sta je sa ovim,ovaj je nema :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod negas » Pon Maj 25, 2009 6:26 pm

cone je napisao:Autobus na istoj šasiji MB O404 15 RHD, ali ovaj je bio za ATP Pančevo. :wink:

Image

Ove su karoserije bolje oplatnjivane od ovih sada...dakle promenite malo, tj vratite na staro....inace ovi su vrh vrhova, na meckinim sasijama, sa odlicnom nadgradnjom! Unutra su perfektni...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod SAKIBOY » Pon Maj 25, 2009 7:31 pm

Jel ima nekoh fotografija sto su isle za sremexpres, oni imaju 4 neobusa, a i dosta autobusa je islo u neobus na remont, pa sada nose naziv NEOBUS.
Život je pun slučajnosti, pokušajte da iz polušanse napravite šansu koju ćete iskoristiti!
SAKIBOY
Član

Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 2:50 pm

Postod ik404 » Pon Maj 25, 2009 8:40 pm

negas je napisao:
cone je napisao:Autobus na istoj šasiji MB O404 15 RHD, ali ovaj je bio za ATP Pančevo. :wink:

Image

Ove su karoserije bolje oplatnjivane od ovih sada...dakle promenite malo, tj vratite na staro....inace ovi su vrh vrhova, na meckinim sasijama, sa odlicnom nadgradnjom! Unutra su perfektni...

Slazem se! Vidi ga, prelep, kao saliven, slika od pre 10 god... Svaki dan sam ih gledao kako prelaze Pancevacki most...
Stvarno mi drago i ono sto Neobus danas radi, al mi je ovaj lepsi, a mislim i bolji od bilo kog danasnjeg... :wink:
ik404
Član

Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 9:41 pm

Postod PEX » Pon Maj 25, 2009 9:03 pm

Image

Ja msm da je ovakvog istog `97 ili `98 kupila Indjiska Lasta,i ja sam `99god isao sa njim na more,i secam se da je bio kao avion unutra,savršen... :wink:
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod arsenal » Pon Maj 25, 2009 9:06 pm

Ovim starijim neobusima su barem brisaci stajali kako treba sto je na ovim aktuelnim novim modelima izgleda "nemoguca misija" :twisted:
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod Sloba » Pon Maj 25, 2009 9:56 pm

Ćuti i pogledaj kineze kako se njima tek dobro sklapaju brisači. :roll:
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod citalac » Pon Maj 25, 2009 10:04 pm

10 puta bolje izgledaju ovi stariji autobusi od novih. Prvo lajsne po sredini koje ovi nemaju, a novi su imali do neki dan.
Šta bi što stade proizvodnja mečki?
citalac
Član

Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 11:28 pm

Postod arsenal » Pon Maj 25, 2009 10:23 pm

Sloba je napisao:Ćuti i pogledaj kineze kako se njima tek dobro sklapaju brisači. :roll:

Pa otprilike isto kao i na novim neobusima.... Zar su vam sad ta kineska smeca postali mjera sa kojom se uporedjujete ?! :shock:
arsenal
Član

Postod arsenal » Pon Maj 25, 2009 10:26 pm

[quote="citalac"]10 puta bolje izgledaju ovi stariji autobusi od novih. Prvo lajsne po sredini koje ovi nemaju, a novi su imali do neki dan.

Potpuno se slazem da su neobusi od prije 10-tak godina bili ljepsi i kvalitetniji od ovih koji se sada prave.
arsenal
Član

Postod Aleks_BGD » Pon Maj 25, 2009 10:38 pm

arsenal je napisao:
citalac je napisao:10 puta bolje izgledaju ovi stariji autobusi od novih. Prvo lajsne po sredini koje ovi nemaju, a novi su imali do neki dan.

Potpuno se slazem da su neobusi od prije 10-tak godina bili ljepsi i kvalitetniji od ovih koji se sada prave.

BAs su radjeni kako treba,pogledaj kako ovaj gore izgleda sija bre.Mislim da bi Neobus opet trebalo da ozivi ovu seriju ili barem nesto poput nje.A sto se tice brisaca,stvarno mi nije jasno sta oni u Neobusu rade,pa ima brisaci onako ruzno stoje.Zar ih je toliko tesko nastelovati da stoje kako treba?
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod cone » Uto Maj 26, 2009 8:54 am

Nibus-ja je napisao:
cone je napisao:
Nibus-ja je napisao:Gazda-CONE da te pitam jel ima u toj arhivi iz Neobusa bar jedan od najmanje 5 Neobusa koji su bili u Autotransportnom iz Pirota :?:

Evo tražene fotografije, ima je jedna. :wink:

Image

Cone hvala do NEBA imas pijenje sto bi nasi juznjaci rekli,mislim da je kasnije dobio drugu klasicnu kolor semu,ili to pa bio neki drugi neobus,ali 60% mislim da je ovaj.A imao je i mercedesovu ZVEZDU napred, sta je sa ovim,ovaj je nema :?:

Pogledaj malo bolje fotografiju. Da li zbog svetla ili slične boje, zvezda se ne vidi dobro, ali je tu.
Što se pijenje tiče, će idemo! :wink:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod cone » Uto Maj 26, 2009 9:08 am

negas je napisao:

Što se izgleda tiče, sve je stvar ukusa, a ovi autobusi su zaista bili lepi. Sa druge strane, ipak su današnji autobusi mnogo kvalitetnije urađeni nego tada, obzirom da se uvela tehnologija nerđajućeg čelika, lepljenja oplate kao i druge mere zaštite, što tada nije bio slučaj, pa te karoserije nisu bile toliko lepe nakon izvesnog vremena.

Neobusi sa znakom zvezde su bili pun pogodak, zbog čega se nije išlo masovnije ne znam, ali mislim da postoji mogućnost da će ih opet biti. :wink:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod Nibus-ja » Uto Maj 26, 2009 4:23 pm

cone je napisao:
negas je napisao:

Što se izgleda tiče, sve je stvar ukusa, a ovi autobusi su zaista bili lepi. Sa druge strane, ipak su današnji autobusi mnogo kvalitetnije urađeni nego tada, obzirom da se uvela tehnologija nerđajućeg čelika, lepljenja oplate kao i druge mere zaštite, što tada nije bio slučaj, pa te karoserije nisu bile toliko lepe nakon izvesnog vremena.

Neobusi sa znakom zvezde su bili pun pogodak, zbog čega se nije išlo masovnije ne znam, ali mislim da postoji mogućnost da će ih opet biti. :wink:

Nemogu da vam docaram ali pirocanca sam jedva cekao da vidim kad krene za BG,kako su mu pogodili boju pa to je cudo kad prodje ogledas se u njemu kao na ogledalo presijavao se kao staklo,jednom recju PRAZNIK za OCI :cry:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki