arsenal je napisao:citalac je napisao:10 puta bolje izgledaju ovi stariji autobusi od novih. Prvo lajsne po sredini koje ovi nemaju, a novi su imali do neki dan.
Potpuno se slazem da su neobusi od prije 10-tak godina bili ljepsi i kvalitetniji od ovih koji se sada prave.
Nibus-ja je napisao:
Cone hvala do NEBA imas pijenje sto bi nasi juznjaci rekli,mislim da je kasnije dobio drugu klasicnu kolor semu,ili to pa bio neki drugi neobus,ali 60% mislim da je ovaj.A imao je i mercedesovu ZVEZDU napred, sta je sa ovim,ovaj je nema

negas je napisao:cone je napisao:Autobus na istoj šasiji MB O404 15 RHD, ali ovaj je bio za ATP Pančevo.![]()
Ove su karoserije bolje oplatnjivane od ovih sada...dakle promenite malo, tj vratite na staro....inace ovi su vrh vrhova, na meckinim sasijama, sa odlicnom nadgradnjom! Unutra su perfektni...

cone je napisao:negas je napisao:cone je napisao:Autobus na istoj šasiji MB O404 15 RHD, ali ovaj je bio za ATP Pančevo.![]()
Ove su karoserije bolje oplatnjivane od ovih sada...dakle promenite malo, tj vratite na staro....inace ovi su vrh vrhova, na meckinim sasijama, sa odlicnom nadgradnjom! Unutra su perfektni...
Što se izgleda tiče, sve je stvar ukusa, a ovi autobusi su zaista bili lepi. Sa druge strane, ipak su današnji autobusi mnogo kvalitetnije urađeni nego tada, obzirom da se uvela tehnologija nerđajućeg čelika, lepljenja oplate kao i druge mere zaštite, što tada nije bio slučaj, pa te karoserije nisu bile toliko lepe nakon izvesnog vremena.
Neobusi sa znakom zvezde su bili pun pogodak, zbog čega se nije išlo masovnije ne znam, ali mislim da postoji mogućnost da će ih opet biti.
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju