ik404 je napisao:E, ove slike sam cekao! Ja sam i pre pominjao Neobus i Detroit, al neki nisu verovali![]()
Da zavrsio je u Vranju, i kao najnoviiji bus tada preuzeo svakodnevnu poslovnu liniju Vranje - Beograd. Al nekako brzo je propao... Nije pomenuto, al imao je automatski menjac, koji mu je bio i najveca mana, tj pravio dosta problema, narocito pri naglom usporavanju (tresao bi se ceo autobus, mozda neka greska u konstrukciji...), tako da nije dugo ni izdrzao (godinu, dve)... Inace stoji da je bio prelep, tamno siv sa zutim natpisom Jedinstva, lepim retrovizorima, stopovima i farovima, solidnom klimom, al je motor delovao nekako slabasan i lenj imam utisak, mozda zbog nesrecne kombinacije sa menjacem... A i ono sto pamtim je da je razmak medju pojedinim sedistima toliko bio uzan, da jedva izdrzis put od tri, cetiri sata...

joza je napisao:Ja sam Mercury " Cveklu" video na Veterniku pre 2 dana na onom placu, tamo cesto vidjam i plavobeli IK 308 midibus

negas je napisao:Iosis je napisao:Negas ukokat cu ti ove Neobuse pa postavit cim bude lijepo vrjeme.
AJDE MAJSTORE...I COEN PODJI I TI SA ONIM FOTOAPARATOM...JAO...
negas je napisao:AJDE MAJSTORE...I COEN PODJI I TI SA ONIM FOTOAPARATOM...JAO...

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju