Evo, konačno smo stigli nazad u Novi Sad u pola 5 ujutru. Odspavao sam 2 sata i došao na posao.
Iz Novog Sada je kolona krenula negde iza 6 ujutro, umesto u 5. Na granicu sa Hrvatskom smo stigli oko pola 9, ali je zadržavanje na carini trajalo gotovo 4 sata! Negde iza Okučana je bio organizovan odmor i doručak za vozače i tad su počeli da se pojavljuju problemi na vozilima i to samo na tipu "Solle". FAP šasije sa FAMOS motorima su zadavale problema, verovatno najviše zbog stajanja dve godine. Otkazivanje raznih gumica, ležajeva, creva za vazduh itd, kao i nemogućnost ubacivanja u brzinu su bili problemi koji su pratili ove autobuse. Njima su se bavile ekipe servisera iz FAP-a, FAMOSA i Neobusa.
Sve u svemu, autobusi su počeli da pristižu u riječku luku oko 21h pa nadalje. Vozači, među kojima je i Milan, su smešteni u Bovu Futuru od Jadranekspresa i mislim da su trebali da krenu nazad oko ponoći. Kad su došli u Novi Sad - ne znam, čekamo da se Milan probudi, pa da nas izvesti o tome.
Sloba je dosta teško podneo dug put i 24-časovno nespavanje, ali kad se bude naspavao i oporavio, biće OK.