sasa-74 je napisao:sve ste vi ovo lepo napisali kad ste trezni, a prag toleramcije se pomera kad popijemo malo, ja prvi ne bi bas cekao da se istreznim pa da vozim, ili cekao bus polupijan na stanici a auto mi je tu pored mene, pa su tu i ribice koje cekaju da se odvezu negde u mrak ili u hotel a ti im kazes ja pijan ne vozim da sacekamo jutro , ili onako u euforiji ti se ne svidja muzika u toj kafani pa bi da odes do druge priznajte da ste bar jednu situaciju od ovih navedenih doziveli . Ne opravdavam situaciju koja se desila ali zivot je to i to je nasa stvarnost zao mi je mladih zivota. Moj brat je bio u bolnici 6 meseci zbog slicne situacije koja se desila pre 15 god. i takvih stvari i dogadjaja uvek je bilo i sto je najgore bice ih i dalje![]()
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
s215hdh je napisao:Profesionalni vozacccc
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
s215hdh je napisao:I poceces da ga tuces kada pocne da lici na tebe
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost