Logo

danilo

Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.

Postod volvos » Sre Dec 31, 2008 6:01 pm

Nisam iskreno ni citao do kraja,reko,sigurno je to zaboravio :P
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Sponzor

Postod danilo » Čet Jun 18, 2009 9:29 pm

Evo završih prvu godinu srednje elektrotehničke škole "Nikola Tesla". Jes da je sutra zvanično poslednji dan, ali evo danas smo još nešto radili vezano za ocene i sklično, a sutra zezancija radovanje pred prestojeći raspust. Što se ocena tiče, uspeh mi je vrlo dobar sam nekim ,sad ne znam tačno jer još nisam primio sredočanstvo, prosekom od oko 4,00. Bilo je teško to zaista moram da ptiznam, ali bilo je tu i lepih trenutaka. Kažem Hvala Bogu da se sve dobro završilo i da sam završio, jer je kako meni tako i mojim vršnjacima veoma potreban ovakav jedan odmor od škole. Dugo smo svi čekali ovaj raspust i sad neverovatno, ali na svu sreću istiniti, tu je :!: :D :D :D
Mogu da vam obećam da već od sledeće nedelje možete očekivati da ću nastaviti sa pregledima i kontrolama linija i vozila GSP-a, da će kontrole i pregledi biti brojniji, detaljniji i upotpuniji. Sve to ću obavljati sa pojedinim cenjenim članovima sa foruma, a planiram da sa kolegom Igijem sledeće nedelje započnem tu kooperaciju :wink: 8) :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod Marko » Pet Jun 19, 2009 12:38 am

Igi može da nadgleda vazdušni saobraćaj a ti gradski . :lol: :lol:
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod cone » Pet Jun 19, 2009 10:54 am

Znači, Danilo, prosek 4,00. Znači skroz Vrlo dobar! :wink:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod danilo » Sub Jun 20, 2009 10:39 am

Cone tačno tako :wink:
Marko ova ideja ti nije loša, dogovorićemo se oko toga Igi i ja :lol:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod igibgd » Sub Jun 20, 2009 4:26 pm

Ili ja gradski iz vazduha... :lol: :lol: :lol: Lep prosek za Teslu , jaka je to škola :D Srećno!
Korisnikov avatar
igibgd
Član

Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 9:06 pm

Postod Stefan Bgd » Sub Jun 20, 2009 8:00 pm

Solidan prosek,mada mogu da se kladim da bi bolje prosperirao da si Danilo upisao saobraćajnu školu,ima zanimljivijih predmeta,i onda ti i nije teško da učiš,naravno nije lako,ali ako imaš volje možeš dobro da prođeš,pa sam tako ja prošao sa prosekom 4.80,12 petica i 3 četvorke...Drugi od 3 najbolja učenika u odeljenju,a ako ne i uopšte u smeru Mašinskog tehničara motornih vozila. :) :wink:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod danilo » Ned Jun 21, 2009 9:52 pm

Znate kako ovaj prosek sam ja onako odokativno naveo, možda je sve i bolje što se ocena tiče, jer sam odgovarao neke predmete, ali na kraju je bilo da li će dati višu ocenu ili neće pitanje, pa ću znati sve kad dobijem svedočanstvo u petak :wink: Kažem to za ocene nije sigurno šta i kako jer su jako škrti za bolje ocene kad se odgovara. Znači ono znate za tu ocenu za koju odgovarate, ali bude ono "pa ne znam videćemo šta će biti" :roll: Dok ovima za dvojku izlaze u susret samo tako, a masa njih nije ništa radila tokom cele godine, mislim se za takve obaraj ko ih j*b*, ali ne njima 150 olakšica, a za nas bolje boli ih uvo, strašno :!: :evil:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Čet Avg 13, 2009 11:34 pm

Pošto sutra putujem, evo vim putem da vas obavestim da me narednih 10-ak dana neće biti na forumu, čisto da ne brinete :lol:
Idem na letovanje u Tunis, u mesto Monastir i i tamo ću biti 11 dana (mora i kontrolor malo na, verujem, zasluženi odmor).
Možda se čujemo preko foruma iz Tunisa, ako svratim u Internet Caffee.
Eto toliko, ako bude nešto posebno bitno o čemu treba da me izvestite, slobodno pošaljite PP ili poruku na E-mail adresu.

Puno pozdrava i sve najbolje :!: :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod sanos_a » Čet Avg 13, 2009 11:38 pm

lepo se provedi u tunis-u i donesi nam po neku sliku sa tuniske autobuse
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

Postod danilo » Sre Avg 26, 2009 9:52 am

Pozdrav drage kolege :D

Stigao sam kući jutros oko 3 sata kući, vratio sam se iz Tunisa. Jutros nisam mogao da pošaljem poruku, nešto mi internet nije dobro radio, pa zbog toga. Inače planiram da napišem reportažu u podforumu "Reportaže i zanimljivosti" o drumskom saobraćaju u Tunisu, tačnije u mestima Monastir i Sus.
Naravno najviše pažnje će biti posvećeno autobusima, koje sam fotografisao često, kad god sam stigao.
Videćete kako to funkcioniše u Tunisu, kakv je vozni park gradskog prevoznika u gore pomenuta dva mesta, kako voze, pa čak i neki pregled i kontrole iz vozila, koje nisam izdražo da ne odradim.
Iskreno forum mi je nedostajao, jer nigde nisam imao pristup internetu, i iz tog razloga se nisam ni javljao na forum.

Eto toliko, fotografije ću staviti danas ili ovih dana, treba još da prebacim fotografije.

Pozdrav :wink:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod danilo » Pet Apr 30, 2010 5:35 pm

Pozdrav kolege forumaši! :wink: :D

Evo samo da se javim i da vas obavestim da sledeća tri dana, do ponedeljka, biti na forumu jer putujem u Bajinu Baštu.
Sad ću da krenem za možda pola sata, idem malo da odmorim, 1. maj pa eto malo da odem u prirodu, a nikada do sad nisam bio u Bajinoj Bašti ni na Tari.

Eto toliko od mene, vraćam se u ponedeljak poslepodne, uveče i javljam se kad stignem, a posle ću videti da naparvim neku reportažu o Drini i Tari :wink:

Pozdrav, srećan put svima koji putuju za 1. maj! :wink: 8) :D :D :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod Stefan Bgd » Sub Maj 01, 2010 1:25 am

Srećan ti put kolega i lepo se provedi! :) :wink: 8)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod danilo » Uto Jul 27, 2010 11:26 am

Kolege samo da vas obavestim da danas putujem na letovanje pa da znate da me naredih 10-ak dana neće biti na forumu, neče biti mojih pregleda i kontrola. Putujem u Tunis, pa ako nađem neki Internet Caffee tamo, javiću vam se preko foruma.
Eto tako to sam sam hteo da vam kažem, nedostajaće mi forum, a i trolejbusi i tramvaji kojih, nažalost, u Tunisu nema, ali dobro ima bar autobusa, biće malo fotki kad se vratim i mesta u koje idem, a i vozila JGP-a, od rikše do autobusa i voza

Puno vas sve pozdravljam, sve najbolje, uživajte pa se čujemo, zdravo :!: :!: :!: :) :D
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod shoffer018 » Uto Jul 27, 2010 12:28 pm

danilo je napisao:Kolege samo da vas obavestim da danas putujem na letovanje pa da znate da me naredih 10-ak dana neće biti na forumu, neče biti mojih pregleda i kontrola. Putujem u Tunis, pa ako nađem neki Internet Caffee tamo, javiću vam se preko foruma.
Eto tako to sam sam hteo da vam kažem, nedostajaće mi forum, a i trolejbusi i tramvaji kojih, nažalost, u Tunisu nema, ali dobro ima bar autobusa, biće malo fotki kad se vratim i mesta u koje idem, a i vozila JGP-a, od rikše do autobusa i voza

Puno vas sve pozdravljam, sve najbolje, uživajte pa se čujemo, zdravo :!: :!: :!: :) :D

Lep provod...
shoffer018
Član

Pridružio se: Ned Jun 27, 2010 9:19 am

PrethodniSledeća

Povratak na Članovi, predstavite se!