Nibus-ja je napisao:I sada HAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS, kad SRETNETE HITNU POMOC-NIBUS-a molim da se sklonite jel smo jaci i opremljeni za svaku vrstu terena sto se moze videti,samo nam KRILA fale pa da poletimo,al bice i toga nadamo se jednog dana.Ovaj TENK izlazi na put cim neki od nasih NIBUSA ostane bilo gde u kvaru.IMA LI JACEG VOZILA KOJE SE KRECE NA PUTEVIMA aSlikano u Belu palanku na autobusku stanicu,priteklo se u pomoc jednom nibusu
![]()
ala si ga predstaviooo,pa kako bi mi trebali da predstavimo našu 150-ku?na tri stranice?![]()
A sta kazete
Aleks_BGD je napisao:Sashco je napisao:Da iskoristim priliku za pitanje: TAM 150 - 3 osovine a TAM 110 - 2 osovine jesam li u pravu?
jeste bas tako....

Sashco je napisao:Aleks_BGD je napisao:Sashco je napisao:Da iskoristim priliku za pitanje: TAM 150 - 3 osovine a TAM 110 - 2 osovine jesam li u pravu?
jeste bas tako....
E pa onda smo ja i ti Aleks omanuli jer su ova vozila iz nibus servisa TAM 150-ke tj sa 3 osovine
Aleks_BGD je napisao:Sashco je napisao:Aleks_BGD je napisao:Sashco je napisao:Da iskoristim priliku za pitanje: TAM 150 - 3 osovine a TAM 110 - 2 osovine jesam li u pravu?
jeste bas tako....
E pa onda smo ja i ti Aleks omanuli jer su ova vozila iz nibus servisa TAM 150-ke tj sa 3 osovine
Moguce,ja kad sam video TAMa bas sam zagledao ali nisam video tu trecu osovinu pa sam mislio da je sa dve,tj 110...kad ono troosovinac.PA dobro taj je jos bolji,moze da povuce tj da slepa vozilo u kvaru.
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju