Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Sashco » Pet Avg 07, 2009 12:47 am

Ta svetla postoje u 2 boje, jesu li ukljucivali samo plavu?
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Pet Avg 07, 2009 12:59 am

Sashco je napisao:Ta svetla postoje u 2 boje, jesu li ukljucivali samo plavu?

Samo plavu...i ona crvena sto ti stoji iznad glave...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod zl73 » Ned Avg 09, 2009 7:05 pm

Image
Nislije u zrenjaninu. :roll: :roll:
Jutros video njihov bus na liniji Zrenjanin-Ohrid
zl73
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 6:45 pm

Postod Sloba » Pon Avg 10, 2009 8:40 am

Sanos 415 na liniji Niš-Vitkovac
Image
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Aleks_BGD » Pon Avg 10, 2009 1:37 pm

GB #587 na liniji za Prolom Banju

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod lav » Uto Avg 11, 2009 10:16 pm

Image
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Avg 12, 2009 12:01 am

GB #488

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Marko » Sub Avg 15, 2009 2:15 pm

Image
Niški troosovinac gb 514 na parkingu MAS-a
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Avg 15, 2009 9:01 pm

Danas na BASu sveze opran i doteran...:DSav se sija...
GB # 592

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Nibus-ja » Sub Avg 15, 2009 11:03 pm

Stavili mu i veci gb,ofarbali deo ispod sofersajbne u crveno :wink: :!:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Sashco » Sub Avg 15, 2009 11:34 pm

Odlicna Aleks! Primecujete na poslednje dve Aleksove fotke da vozaci na ekspresu sada nose plave majice sa kragnom koje imaju logotip firme, dok vozaci u lokalu nose iste takve samo crvene.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Aleks_BGD » Sub Avg 15, 2009 11:46 pm

Sashco je napisao:Odlicna Aleks! Primecujete na poslednje dve Aleksove fotke da vozaci na ekspresu sada nose plave majice sa kragnom koje imaju logotip firme, dok vozaci u lokalu nose iste takve samo crvene.

Da bas tako.Od skoro svi vozaci Nis Ekspresa dobili su uniforme u vidu majica za pocetak.Ono vece kad sam putovao za Leskovac malo sam pricao sa vozacem,i on kaze da se u firmu uvode mere reda i discipline.Nesto slicno kao u Lasti,da se vise ne tolerise bezobraznost,neljubaznost i bahatost vozaca koje je ranije bila prepoznatljiva medju Nislijama.Novo rukovodstvo je najavilo rigorozne kazne za prekrsaje i prijave od strane nezadovoljnih putnika.Elem covek kaze da nije bas sve tip top,da nemogu se svi disciplinovati od jednom ali se radi na tome da se izgradi novi imidz firme.A da putnici budu uvek zadovoljni i ispostovani.

Ono sto mi je jako ostalo zanimljivo od celog tog puta je to sto vozac neodoljivo podseca na glumca iz Paklenih Ulica,Vin Dizela.Necete mi verovati ali jako su slicni po fizickom izgledu jake i krupne gradje,isti glas,obrijane glave...U svakom slucaju sve pohvale za ljubaznost i saradnju vozaca GB #512. 8)
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Nibus-ja » Ned Avg 16, 2009 12:06 am

Pozdravljam ja sve za disciplinu :wink: ali se sa tim donekle i preteruje :? ,od skoro se uvelo da se vozacu odredi kolicina goriva koja mu je potrebna za liniju i ako potrosi vise od propisanog odbija mu se od plate :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,a to mislim da nije u redu jer uslovi puta,stil voznje,klima,... Sad cesto mozete primetiti kako vozaci da bi ustedeli gorivo vise zalecu autobuse po auto-putu pa ga izbacuju na ler. :evil: :evil: :evil:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Aleks_BGD » Ned Avg 16, 2009 12:13 am

Nibus-ja je napisao:Pozdravljam ja sve za disciplinu :wink: ali se sa tim donekle i preteruje :? ,od skoro se uvelo da se vozacu odredi kolicina goriva koja mu je potrebna za liniju i ako potrosi vise od propisanog odbija mu se od plate :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,a to mislim da nije u redu jer uslovi puta,stil voznje,klima,... Sad cesto mozete primetiti kako vozaci da bi ustedeli gorivo vise zalecu autobuse po auto-putu pa ga izbacuju na ler. :evil: :evil: :evil:

Da to sam primetio u vise navrata,ali mi nije bilo jasno cemu to.Mislio sam mozda to vozac namerno radi,ili ima problem sa temperaturom motora,pa pokusava da ga ohladi....
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod sanos_a » Ned Avg 16, 2009 12:19 am

Nibus-ja je napisao:Pozdravljam ja sve za disciplinu :wink: ali se sa tim donekle i preteruje :? ,od skoro se uvelo da se vozacu odredi kolicina goriva koja mu je potrebna za liniju i ako potrosi vise od propisanog odbija mu se od plate :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,a to mislim da nije u redu jer uslovi puta,stil voznje,klima,... Sad cesto mozete primetiti kako vozaci da bi ustedeli gorivo vise zalecu autobuse po auto-putu pa ga izbacuju na ler. :evil: :evil: :evil:

a sta ako autobus potrosi manje od oredenog kolicina goriva? sta tad? dali tada ce mu dade bonus u platu?
Image
Prof. Dr. Sanos Avtobusovski redoven profesor na univerzitetot AUTOBUSI.NET
sanos_a
Član

Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 11:40 am

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije