Logo

Neobus

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Nibus-ja » Čet Jul 30, 2009 2:05 pm

Jel ovaj skoro sredjivan u Neobus-u i iz kostolca bese a :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Sponzor

Postod Aleks_BGD » Sub Avg 15, 2009 11:03 pm

Ovo sam danas popodne uhvatio u Karadjordjevoj.Izgleda da je ovaj Novosadjanin imao neki bliski susret...

Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod ОСТОЈА » Pon Avg 17, 2009 10:12 am

Па и не био ударен кад 24 часа шиба од Славије до Сурчина, не стаје јадан! Кад се узме у обзир број агресивних ливадара који возе своја сокоћала по београдским улицама,добро је да је само пластика пукла.
ОСТОЈА
Rukovodilac prodaje

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 1:33 pm

Postod cone » Pon Avg 17, 2009 10:15 am

NEOBUS_PR je napisao:...Кад се узме у обзир број агресивних ливадара који возе своја сокоћала ....

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod Nibus-ja » Pon Avg 17, 2009 6:47 pm

NEOBUS_PR je napisao:Па и не био ударен кад 24 часа шиба од Славије до Сурчина, не стаје јадан! Кад се узме у обзир број агресивних ливадара који возе своја сокоћала по београдским улицама,добро је да је само пластика пукла.

To je do vozaca nepaznja nista drugo,nema veze sto se negasi.
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Sloba » Pon Avg 17, 2009 10:24 pm

cone je napisao:
NEOBUS_PR je napisao:...Кад се узме у обзир број агресивних ливадара који возе своја сокоћала ....

Ostoja, neverovatan rečnik! Nažalost, sve je to istina.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod nocturne » Uto Avg 18, 2009 12:06 am

Ma ionako je mnogo ruzan autobus...
nocturne
Član

Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 3:00 am

Postod ОСТОЈА » Uto Avg 18, 2009 9:37 am

Nibus-ja je napisao: To je do vozaca nepaznja nista drugo,nema veze sto se negasi.

Не мора да значи да је непажња Териног возача, можда га је неко други остругао без његове кривице, али дефинитивно се двадесетчетворочасовном експлоатацијом возила повећава ризик од удеса.
ОСТОЈА
Rukovodilac prodaje

Postod Iosis » Uto Avg 18, 2009 10:23 am

Moze biti i da je kriv vozac Neobusvog autobusa, a moze biti i neko drugi da ja malo sastrugao, danas je tesko ostati citav u saobracaju, pogotovo u Beogradu gdje je guzva uzasna.
A da ne pricam o vozacima koji su dobili dozvole na ko ce ga znati kakav nacin!
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod elvis » Sre Avg 19, 2009 4:00 pm

Procitao sam da je vrsena prerada jednog Sanosa za S.Arabiju...imam jednog S 415,90.god. rashodovanog,ali sasiju jos nismo dirali,pa me zanima moze li se od toga napraviti nadgradnja recimo poput Adequata,i ima li tu neke ustede u odnosu na komplet novo vozilo,isplati li se raditi to??

Imam i jednu 215 HD,MB padane 0303,te Sang Yong rashodovane
I jeste li saznali mijenja li se godina proizvodnje prilikom nadgradnje?
elvis
Član

Pridružio se: Sre Maj 06, 2009 10:44 pm

Postod cone » Čet Avg 20, 2009 10:52 am

Nisam siguran da može da se registruje kao novo vozilo. A, da li se isplati, zavisi od stanja postojećih mehaničkih sklopova.
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Postod elvis » Čet Avg 20, 2009 3:06 pm

A na koje konkretno sklopove mislis? Sanos je sav rascerupan,215 HD nedostaje motor i jos pokoji djelic,Sang Yongu isto kao i Setri,a MB padanea smo poceli renovirati,pa su nam prilikom skidanja popucala neka stakla koja ne mozemo naci,ostalo mu je ispravno
elvis
Član

Pridružio se: Sre Maj 06, 2009 10:44 pm

Postod ОСТОЈА » Pet Avg 21, 2009 7:53 am

elvis je napisao:I jeste li saznali mijenja li se godina proizvodnje prilikom nadgradnje?

Ја мислим да смо ми за Руматрансове аутобусе рекаросиране у Необусу добили нове бројеве шасије и нове године производње, а ако неког занима како су изгледали пре и после, може да обрати пажњу на доње слике.

ПРЕ РЕПАРАЦИЈЕ:

ImageImageImageImage
Image

ПОСЛЕ РЕПАРАЦИЈЕ:

ImageImageImageImage
Image
ОСТОЈА
Rukovodilac prodaje

Postod Sloba » Pet Avg 21, 2009 8:01 am

Preksinoć viden Jadran Expressov Petropulos Universo! 8)
Radi na liniji NS - Herceg Novi
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod cone » Pet Avg 21, 2009 9:40 am

elvis je napisao:A na koje konkretno sklopove mislis? Sanos je sav rascerupan,215 HD nedostaje motor i jos pokoji djelic,Sang Yongu isto kao i Setri,a MB padanea smo poceli renovirati,pa su nam prilikom skidanja popucala neka stakla koja ne mozemo naci,ostalo mu je ispravno

Milsim na sve šasijske sklopove koji su neophodni da bi ona bila samohodna. Ukoliko to nije slučaj, onda se tu postavlja pitanje isplativosti, jer je osim u nadgradnju, potrebno i dodatno ulaganje u motor, menjač, osovine, elektro sklopove i šta već sve fali. Najbolje je da kontaktiraš fabriku i da vidiš sa njima i staviš sve na papir, izaći će ti u susret.

Što se stakala tiče, ima privatnika u Pančevu koji rade stakla kakva hoćeš. :wink:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki