Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Sloba » Čet Apr 17, 2008 7:32 am

Sad, nakon Uskrsa idem dole u Aleksinac tako da bi mogli da naručite slike.
Tamo mogu uslkati ove turističke(u prolazu koji staju), međugradske(300-tke za Mozgovo i Ražanj), prigradske(njih je najviše, za Vitkovac, Niš, Al. Bujmir, Crnu Baru itd.) i gradske(prvi primerci troosovinca, IK-110(ako još radi)) itd.
Može li mi neko reći da li u Aleksincu vozi IK i da li još neki osim troosovinke?
Pozdrav,
Sloba
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Sponzor

Postod The_Mladen » Čet Apr 17, 2008 6:15 pm

Izgleda da sam napokon uspio rijesiti problem sa slanjem poruka...... Izbrisao sam sve cookije i pasworde, pa je vjerovatno pomoglo.... Eto ako neko bude imao slicnih problema neka proba ovako rijesiti.

Evo Nis Ekspres danas u Sarajevu:

Image

Pozz
The_Mladen
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:55 pm

Postod negas » Čet Apr 17, 2008 6:32 pm

Sloba je napisao:Sad, nakon Uskrsa idem dole u Aleksinac tako da bi mogli da naručite slike.
Tamo mogu uslkati ove turističke(u prolazu koji staju), međugradske(300-tke za Mozgovo i Ražanj), prigradske(njih je najviše, za Vitkovac, Niš, Al. Bujmir, Crnu Baru itd.) i gradske(prvi primerci troosovinca, IK-110(ako još radi)) itd.
Može li mi neko reći da li u Aleksincu vozi IK i da li još neki osim troosovinke?
Pozdrav,
Sloba

Slobo, ako mozes idi na stanicupa slikaj ono sta bude kad je na peronu i pored autobuske stanice!!!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Sloba » Čet Apr 17, 2008 8:19 pm

Bude dosta buseva, Lasta ponekad ide sa 3 busa za B... joj ne mogu se setiti imena, verovatno Babušnica. Ima ovih Lasta i za Ranilug pa EKCUPEC za Skoplje, Beograd...
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Nibus-ja » Čet Apr 17, 2008 11:07 pm

Sloba je napisao:Bude dosta buseva, Lasta ponekad ide sa 3 busa za B... joj ne mogu se setiti imena, verovatno Babušnica. Ima ovih Lasta i za Ranilug pa EKCUPEC za Skoplje, Beograd...

Slobo za babusnicu sigurno lasta ne vozi,sad samo nis-ekspres iz bg,a ranije i autotransportno-pirot.

Pokusaj nesto drugo sa B.....
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Stefan Bgd » Čet Apr 17, 2008 11:44 pm

Gar.broj 201,ostao u originalu:
Image
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod negas » Pet Apr 18, 2008 5:15 pm

Nibus-ja je napisao:
Sloba je napisao:Bude dosta buseva, Lasta ponekad ide sa 3 busa za B... joj ne mogu se setiti imena, verovatno Babušnica. Ima ovih Lasta i za Ranilug pa EKCUPEC za Skoplje, Beograd...

Slobo za babusnicu sigurno lasta ne vozi,sad samo nis-ekspres iz bg,a ranije i autotransportno-pirot.

Pokusaj nesto drugo sa B.....

Bujanovac i to jedna linija, ili Bosilegrad dve linije, no off topic!
Uslikaj prelepe nibuse na stanici, bilo da su novi, stari idt! To ti je partijiski zadatak, nemoj da se vracas u NS bez slika :lol:
negas

Postod Sashco » Pet Apr 18, 2008 5:25 pm

Evo jednog Nibusa sa parkinga u Beogradu, u lepom je drustvu...
Image
Poslednji put menjao Sashco dana Pet Jul 18, 2008 5:25 pm, izmenjena samo jedanput
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod negas » Pet Apr 18, 2008 5:37 pm

Sashco je napisao:Evo jednog Nibusa sa parkinga u Beogradu, u lepom je drustvu...
Image

A kakav pogled nibusa, sad si me isprovocirao da konem i ja= jednog Najbusa :D :lol: :wink:
Ova plava 315-ca uvek je tu parkirana od jutra negde pa neznam kad posle ide nazad! Ili ih imaju vise takvih, ova plava pored nibusa! E da nema resetke bilo bi vrh, ali i ovako nije lose ispao nibus!

Evoga ovaj iz vremena kad je radio Nis-Kg-Zvornik, jedno 3-4 meseca, a onda se vratila stara posada koja je pre radila ovu liniju 3 godine, ali sada sa novim busom!

Image
negas

Postod Sashco » Pet Apr 18, 2008 5:44 pm

Odlicna slika majstore!
Sve na svom mestu, lepo, uskladjeno... bravo za Nibus!
Naravno, bravo i za fotografa! :wink:
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod negas » Sre Apr 23, 2008 5:50 pm

Op op, evo ga i troosovinac Nibus 400.61, bice slika i od pozadi, nego imam nesto problema sad sa njom!
Fotografisano na Bas-u, 16.04.2008!
Bogami Nis-ekspres izuzetno je dobro resio karoseriju i celu oplatu, kao kod proizvodjaca sa zapada, tipa Bove, Berkofa i slicno! Ali to je i ocekivano, to su ipak stari majstori!

Image
negas

Postod Goran sk » Sre Apr 23, 2008 6:37 pm

zasto ovaj ima crvene tablice :?:
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod negas » Sre Apr 23, 2008 6:39 pm

Goran sk je napisao:zasto ovaj ima crvene tablice :?:

U Srbiji obicno kad neko vozilo ima crvene tablice obicno je van prdvidjenih, zakonski dozvoljenih gabarita, pa je to u pitanju! Verovatno na duzinu, i eventualno visinu!
negas

Postod djole » Sre Apr 23, 2008 7:03 pm

Negase,si siguran da je Nibus 400.61 potpuno novo vozilo?Sumnjivo mi je sto je tablica niska...konkretno na ovom je NI-754-16 a na onom koji je slikan u Nemackoj (pod onim drvecem,dve,tri strane ranije) tablica je NI-126-304.Kazes da je troosovinac proizveden krajem godine.Uzmi da je ovaj sa tablicama NI-126-304 nov,opet je mnogo da za 3 meseca bude registrovano 50 000 vozila (nove registracije).Nadam se da si razumeo sta pokusavam da kazem :)
djole

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Sashco » Sre Apr 23, 2008 8:29 pm

Mozda su zahtevali bas petocifreni broj...
Ima na ovom linku malo oko tablica.
http://www.mup.sr.gov.yu/domino/zakoni.nsf/pruslugel.pdf
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije