Logo

Fudbal, navijaci i navijacke grupe

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod Verotronix » Sre Sep 09, 2009 8:48 pm

mate je napisao:zelim srecu reprezentaciji Srbije, neka pobijedi, kao naravno i BiH, te Hrvatska (iako je nama bod kao kuca) :D

Takodje puno uspeha svim drzavama :wink: A Srbiji veceras prolaz naravno 8)
Verotronix

Sponzor

Postod milos265 » Sre Sep 09, 2009 9:12 pm

Verotronix je napisao:
milos265 je napisao:
DraganNish je napisao:Veceras ce biti kako ce biti...mislim da je utakmica rizika u Zenici....nazalost moze svasta ispasti...ali evo kako kod nas se ponasaju domaci navijaci...
http://www.youtube.com/watch?v=dpedFdfo ... re=related
Secate se pretpostavljam svi ovoga,Urosa,koji cami u zatvoru...ako je stvarno on na snimku...ne znam sto se onda ljudi simpatisu sa klincem koji u toliko godina ima smelosti i da ubije coveka...

Bio kriv ili ne, Uros je ravnopravni gradjanin ove zemlje i kao takav ima pravo na fer sudjenje! A to kaznjavanje "ZA PRIMER", je fasisticki metod! 100 streljanih civila za jednog vojnika, samo prilagodjeno danasnjem vremenu.

Ti ocito imas problem da priznas da je taj decko ***CENZURISANO*** i da se ponasao ***CENZURISANO*** i da je kaznjen. A ako mu kazna ne prija lepo nek njegovi advokati prilazu zalbe a ne da saoseca sa njim cela nacija sto je tragicno smesno i zalosno. :roll:
Mi imamo mnogo vece drustvene probleme i pojedince koje trebamo da zalimo a ne neke nevaspitane ulicare :idea:

Evo za tebe jednog snimka na kome se vidi mnogo vise povredjenih, za to niko nije odgovarao a ti mi objasni da li je i za ovo kriv Uros???
http://www.youtube.com/watch?v=noQ9xRzZXt0
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Nibus-ja » Sre Sep 09, 2009 9:19 pm

milos265 je napisao:
Verotronix je napisao:
milos265 je napisao:
DraganNish je napisao:Veceras ce biti kako ce biti...mislim da je utakmica rizika u Zenici....nazalost moze svasta ispasti...ali evo kako kod nas se ponasaju domaci navijaci...
http://www.youtube.com/watch?v=dpedFdfo ... re=related
Secate se pretpostavljam svi ovoga,Urosa,koji cami u zatvoru...ako je stvarno on na snimku...ne znam sto se onda ljudi simpatisu sa klincem koji u toliko godina ima smelosti i da ubije coveka...

Bio kriv ili ne, Uros je ravnopravni gradjanin ove zemlje i kao takav ima pravo na fer sudjenje! A to kaznjavanje "ZA PRIMER", je fasisticki metod! 100 streljanih civila za jednog vojnika, samo prilagodjeno danasnjem vremenu.

Ti ocito imas problem da priznas da je taj decko ***CENZURISANO*** i da se ponasao ***CENZURISANO*** i da je kaznjen. A ako mu kazna ne prija lepo nek njegovi advokati prilazu zalbe a ne da saoseca sa njim cela nacija sto je tragicno smesno i zalosno. :roll:
Mi imamo mnogo vece drustvene probleme i pojedince koje trebamo da zalimo a ne neke nevaspitane ulicare :idea:

Evo za tebe jednog snimka na kome se vidi mnogo vise povredjenih, za to niko nije odgovarao a ti mi objasni da li je i za ovo kriv Uros???
http://www.youtube.com/watch?v=noQ9xRzZXt0

stvar je u tome sto neko uvek nevino strada,jedan je uvek kriv za sve,poslovica kaze na nekom kola moraju da se slome,uvek osudimo nekog pre vremena a to nebi trebalo tako jer druge iritiramo time i sami stvaramo vestacku atmosferu nepovoljnu po neduzne.
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 09, 2009 9:26 pm

Evo da razbiujemo monotoniju jedan lep spot od mene...

Inno Inter-Pazza Inter Video

http://www.youtube.com/watch?v=gxBLG4EQ ... re=related
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Stefan Bgd » Sre Sep 09, 2009 11:51 pm

E i Francuze smo preživeli...I to smo se dobro pokazali,što se kaže,odlično smo se nosili sa takvom silom,rezultat od 1:1 je sasvim realan.Bilo je prilika,tipa ona nezaboravna prečka Ivanovića...Sve u svemu odlična partija.Mislim da smo veoma rano,pa čak i ne zasluženo(na snimku se vidi da bukvalno nije ni bilo kontakta između Žigića i Francuskog golmana,ali je to Žiga odlično iscenirao i izvukao nam džek pot) došli do vođstva.To nam se kasnije vratilo,i na onu odbijenu loptu naleteo je Anri,i ubacio i nama u mrežu.
Ono što mislim da je u potpunosti ispalo bezveze jeste crveni karton,tj.isključenje Danka Lazovića u samom finišu meča.Zaista bespotrebno,a možda čak i preoštro od strane sudije.
Čekamo sada Rumune na rešeto,10.oktobra. :)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod DraganNish » Čet Sep 10, 2009 12:35 am

@Milos265....
Navijaci prvo provociraju policiju,bacaju na njih stolice i sl..nisu oni dosli tu zbog branja cveca...i posle snimatelj kaze neke psovke sto krece policija na navijace..to je brutalnost policije samo zato sto ti sto iniciraju to su neizivljena bagra tj balavurdija koja se uvek tako izvuce....Nijedna navijacka grupa nije krenula na utakmicu a da ne kaze ajde da ih psujemo po celoj rodbinskoj liniji,da ih gadjamo,da ih maltretiramo.....i?
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Nibus-ja » Čet Sep 10, 2009 10:51 am

balavurdija :D :D :D :D :D :D :D gde se samo seti te reci
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Verotronix » Čet Sep 10, 2009 1:31 pm

DraganNish je napisao:@Milos265....
Navijaci prvo provociraju policiju,bacaju na njih stolice i sl..nisu oni dosli tu zbog branja cveca...i posle snimatelj kaze neke psovke sto krece policija na navijace..to je brutalnost policije samo zato sto ti sto iniciraju to su neizivljena bagra tj balavurdija koja se uvek tako izvuce....Nijedna navijacka grupa nije krenula na utakmicu a da ne kaze ajde da ih psujemo po celoj rodbinskoj liniji,da ih gadjamo,da ih maltretiramo.....i?

Tako je...ja ne verujem u nevinost te bande neizivljenih ***CENZURISANO***...
Verotronix

Postod Verotronix » Uto Sep 29, 2009 3:11 pm

Povređeni francuski navijač Bris Taton preminuo je danas u 1o časova Urgentnom centru. Taton je bio u stanju nepovratnog moždanog oštećenja, a neposredno pred smrt nastalo je naglo popuštanje svih funkcija vitalnog sistema, saopšteno je iz Kliničkog centra Srbije. :arrow:

http://www.blic.rs/hronika.php?id=112988

Izvor: BLIC

Slike tih desetorice ubica na sunce i maximalna kazna :!:

Dosta nam je novih "Urosa Misica" :evil:

Srbijo stidi se :roll:
Verotronix

Postod MARKO 89 » Uto Sep 29, 2009 4:07 pm

Strasno je to,svet je ostao bez jos jednog mladog coveka,punog zivota :(

Kakvu smo sliku poslali u svet....

Pocinioci tog monstrouznog ubistva zasluzuju maksimalne kazne,ali i to je malo za ono sto su ucinili.

:evil:
MARKO 89
Član

Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 5:08 pm

Postod profa_chb » Uto Sep 29, 2009 4:47 pm

Stefan Bgd je napisao:E i Francuze smo preživeli...

nažalost nisu oni nas :(

veoma mi je žao zbog celog događaja, zbog jadnog čoveka koji je ni kriv ni dužan bio žrtva "retardirane beogradske omladine"... nek mu je laka zemlja :cry: :(
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Smiley » Uto Sep 29, 2009 4:58 pm

I meni je jako žao tog čoveka,ali, "takav smo narod".Inače,ovakve stvari će se događati sve dok se ne pooštre zakoni i kazne budu veće.Ja se iskreno nadam da će se ta dugo najavljivana i već započeta reforma pravosuđa konačno izvršiti i da će se konačno stati na put "navijačima".
Smiley
Član

Pridružio se: Ned Avg 16, 2009 12:34 pm

Postod Stefan Bgd » Uto Sep 29, 2009 6:14 pm

Neka je laka zemlja čoveku.
A o kom navijaču pričamo...Vandal,poremećeni um,ma ne znam više kako da ga nazovem,da bude u stanju tako nešto da uradi,pa momentalno osuditi na 40 godina prdekane,bez prava na odbranu.
Zna se šta je navijač.Brate OK je što voliš svoj klub,bodriš ga tokom utakmice i tako to,ali da ubiješ čoveka bez razloga,pa o čemu onda pričati.Nego što je najgore,cela Srbija strada na takvima.Mi smo tokom ovog leta jedini u Evropi imali porast posećenosti naše prestonice od strane ljudi iz inostranstva,posle ovoga,teško da će nam iko doći u goste.
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod DraganNish » Sre Sep 30, 2009 7:55 pm

Samo cekam da neko naidje i kaze
PRAVDA ZA 11-oricu :)...mislim smesno koliko bi bilo tuzno
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Verotronix » Sre Sep 30, 2009 8:03 pm

DraganNish je napisao:Samo cekam da neko naidje i kaze
PRAVDA ZA 11-oricu :)...mislim smesno koliko bi bilo tuzno

da, bilo bi jadno zaista da zalimo ubice,delikvente i sljam ovog drustva... :lol:
Poslednji put menjao Verotronix dana Sre Sep 30, 2009 9:01 pm, izmenjena samo jedanput
Verotronix

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica