mate je napisao:zelim srecu reprezentaciji Srbije, neka pobijedi, kao naravno i BiH, te Hrvatska (iako je nama bod kao kuca)
Takodje puno uspeha svim drzavama
Verotronix je napisao:milos265 je napisao:DraganNish je napisao:Veceras ce biti kako ce biti...mislim da je utakmica rizika u Zenici....nazalost moze svasta ispasti...ali evo kako kod nas se ponasaju domaci navijaci...
http://www.youtube.com/watch?v=dpedFdfo ... re=related
Secate se pretpostavljam svi ovoga,Urosa,koji cami u zatvoru...ako je stvarno on na snimku...ne znam sto se onda ljudi simpatisu sa klincem koji u toliko godina ima smelosti i da ubije coveka...
Bio kriv ili ne, Uros je ravnopravni gradjanin ove zemlje i kao takav ima pravo na fer sudjenje! A to kaznjavanje "ZA PRIMER", je fasisticki metod! 100 streljanih civila za jednog vojnika, samo prilagodjeno danasnjem vremenu.
Ti ocito imas problem da priznas da je taj decko ***CENZURISANO*** i da se ponasao ***CENZURISANO*** i da je kaznjen. A ako mu kazna ne prija lepo nek njegovi advokati prilazu zalbe a ne da saoseca sa njim cela nacija sto je tragicno smesno i zalosno.![]()
Mi imamo mnogo vece drustvene probleme i pojedince koje trebamo da zalimo a ne neke nevaspitane ulicare
milos265 je napisao:Verotronix je napisao:milos265 je napisao:DraganNish je napisao:Veceras ce biti kako ce biti...mislim da je utakmica rizika u Zenici....nazalost moze svasta ispasti...ali evo kako kod nas se ponasaju domaci navijaci...
http://www.youtube.com/watch?v=dpedFdfo ... re=related
Secate se pretpostavljam svi ovoga,Urosa,koji cami u zatvoru...ako je stvarno on na snimku...ne znam sto se onda ljudi simpatisu sa klincem koji u toliko godina ima smelosti i da ubije coveka...
Bio kriv ili ne, Uros je ravnopravni gradjanin ove zemlje i kao takav ima pravo na fer sudjenje! A to kaznjavanje "ZA PRIMER", je fasisticki metod! 100 streljanih civila za jednog vojnika, samo prilagodjeno danasnjem vremenu.
Ti ocito imas problem da priznas da je taj decko ***CENZURISANO*** i da se ponasao ***CENZURISANO*** i da je kaznjen. A ako mu kazna ne prija lepo nek njegovi advokati prilazu zalbe a ne da saoseca sa njim cela nacija sto je tragicno smesno i zalosno.![]()
Mi imamo mnogo vece drustvene probleme i pojedince koje trebamo da zalimo a ne neke nevaspitane ulicare
Evo za tebe jednog snimka na kome se vidi mnogo vise povredjenih, za to niko nije odgovarao a ti mi objasni da li je i za ovo kriv Uros???
http://www.youtube.com/watch?v=noQ9xRzZXt0

DraganNish je napisao:@Milos265....
Navijaci prvo provociraju policiju,bacaju na njih stolice i sl..nisu oni dosli tu zbog branja cveca...i posle snimatelj kaze neke psovke sto krece policija na navijace..to je brutalnost policije samo zato sto ti sto iniciraju to su neizivljena bagra tj balavurdija koja se uvek tako izvuce....Nijedna navijacka grupa nije krenula na utakmicu a da ne kaze ajde da ih psujemo po celoj rodbinskoj liniji,da ih gadjamo,da ih maltretiramo.....i?
Stefan Bgd je napisao:E i Francuze smo preživeli...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju