[/quote]Krle je napisao:To je bus Mise Vitorovica.Imao je "Sanose"u gradskom,pa ih je prodao Zvonku Lekovicu,sad drzi minibus linije sa "IK-107"i "Ivecom"
[/quote]Krle je napisao:To je bus Mise Vitorovica.Imao je "Sanose"u gradskom,pa ih je prodao Zvonku Lekovicu,sad drzi minibus linije sa "IK-107"i "Ivecom"
Goran sk je napisao:http://img165.imageshack.us/img165/1008/file0021bb0.jpg
Goran sk je napisao:u odlicno stanje je bus,aogledala posebna prica svaka im cas
Jovan je napisao:Pixi vozi i liniju za Banja Luku, vidjao sam i 215 HD
Milos265 je napisao:Da, on jako dugo odrzava linije za Republiku Srpsku, jos od vremena rata a u voznom parku ima i Berkof Axial.
dado je napisao:DA IMAJU LINIJU ZA R.SRPSKU,TACNIJJE BEOGRAD-S.KOSTJNICA,JEDNO VECE DRZE SA SETROM 215 HD A DRUGO SA BERKOFOM AXIALOM
milos265 je napisao:Krajem 90-tih je bio jedan od jacih prevoznika u gradu. Imao je dosta vozila u gradskom prevozu i 10-tak turistickih buseva. Iz gradskog prevoza se povukao na vreme i posao orijentisao na liniju prema Ukrajini. Od onoga sto znam da trenutno ima, to jest ono sto vidjam da radi su dve ovakve BOVE i NEOPLAN SKYLINER.
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
joza je napisao:Mislim da se ovaj covek i sam bavi preradama autobusa.Ja sam video kod mileta acimova u Zrenjaninu, malog kratkog Sanosa( 311 ili 511) neznam tacno izvinjavam se ako sam pogresio sa istom maskom srebrni prodat je u Sabac i mislim da je jos tamo.
Jovan je napisao:Krle je napisao::shock:![]()
Zna li neko nesto o ovom busu
![]()
![]()
Prvi put ga vidim
a po tablicama je uvezen jos 2000.
![]()
Vidio sam ga ja prosle ili pretprosle god na liniji za Atinu, a idem u Srbiju mozda 2-3 godisnje![]()
Mislim da sam i pitao za njega na proslom forumu
cone je napisao:Vlasnik firme je g. Siamos iz Atine. Za njega sam ja svojevremeno uradio 4 makete. Mislim da je taj autobus sada u tamno zelenoj metalik boji. U Novom Sadu kupi putnike u Maksima Gorkog.
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost