NA IBARSKOJ: AUTOBUS SE PREVRNUO, JEDAN POVREĐEN

U saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2,30 sati dogodila na Ibarskoj magistrali u Biljanovcu kod Raške, kada je autobus vranjskih registracija izleteo sa puta, jedna putnik je teže a 12 lakše povređeno.
Jedan od 12 povređenih putnika iz autobusa prebačen je u Beograd na lečenje, dok su ostali medicinski zbrinuti i otpušteni kućama, izjavio je danas lekar raščanskog Doma zdravlja Boban Lazarević.

“Najteže povređeni putnik, sa prelomom ključne kosti je transportovan u Beograd. Preostale povrede, kao što su posekotine, razderotine i uganuća smo sanirali, a pacijente otpustili na kućno lečenje”, rekao je doktor Lazarević.

Dvojica putnika sa lakim povredama su se naknadno javila u kraljevačku bolnicu, gde im je pružena medicinska pomoć, a zatim su pušteni kućama.
Autobus “Altatursa” iz Beograda za Dragaš sa 40 putnika prevrnuo se jutros oko dva sata na Ibarskoj magistrali, u mestu Biljanovcu kod Raške.
Prema navodima lokalnih medija, do nezgode je došlo kada je autobus u neposrednoj blizini mosta na Ibru, prešao na levu stranu kolovoza i prevrnuo se. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu. Saobraćaj na Ibarskoj magistrali nije bio u prekidu.

Izvor: Mondo
Foto: Mondo

Descargar musica