Kamere za bolju preglednost kod školskih autobusa

Kamere za bolju preglednost kod školskih autobusa

Kompanija američkog Navistara specijalizovana za izradu školskih autobusa, IC Bus, predstavlja inovativnu kameru u školskim autobusima.

Firma IC Bus sada nudi namenski izgrađen školski autobus sa kamerom koja obezbeđuje vozaču lakši i bezbedniji posao. IC Bus Full View Camera Technology je sada dostupna kupcima i može se naručiti. Paket kamere je prilagođen za obe serije autobusa, CE i RE, i specijalno je napravljena da zadovolji potrebe vozača autobusa i industrije autobusa.

ic_bus_ce_series_2

Uslovi vožnje školskog autobusa zahtevaju najviši stepen saznanja od strane vozača. IC Bus Full View Camera Technology™ poseduje tehnologiju za smanjenje slepih tačaka oko školskog sutobusa, pružajući vozaču veći osećaj bezbednosti i smirenosti kroz tehnološku kombinaciju kamere i vozačevih retrovizora. Vozačima će biti na raspolaganju visokotehnološka oprema koja daje relevantne informacije i prikaz opasnih zona zasnovanih na bilo kom vozačkom scenariju kako bi se izbeglo preopterećenje sistema. Korisnici mogu da biraju između nekoliko modela monitora, uključujući ugrađen retrovizor i odvojeni, slobodnostojeći monitor.

Foto IC Bus

Descargar musica