Mercedesi za Kuritibu

Mercedesi za Kuritibu

Brazilski karoseristi Neobus i Marcopolo će na šasijama Mercedes-Benz isporučiti ukupno 121 gradski autobus prestonici severnobrazilske države Parana.

Kompanija Mercedes-Benz do Brasil primila je porudžbinu za 121 gradski autobus za potrebe modernizacije voznih parkova nekoliko prevoznika u Kuritibi, prestonici severnobrazilske države Parana. Autobusi će pomoći u podmlađivanju voznih parkova i biće korišćeni u sistemu javnog prevoza Kuritibe. Isporuka ovih autobusa trebalo bi da bude završena tokom februara 2019. godine.

Solo autobusi će imati šasije Mercedes-Benz tipa OF 1519 i OF 1721 sa mehaničkim ogibljenjem, kao i OF 1721 L sa vazdušnim ogibljenjem. Za zglobne autobuse su namenjene zglobne šasije O 500 MA i tzv. „super zglobne“ šasije O 500 MDA za zglobne autobuse dužine 20 metara. Karoserije za ove autobuse će izraditi brazilski karoseristi Neobus i Marcopolo.

Tokom protekle godine, autobusko tržište u Brazilu nastavlja da se oporavlja. Mercedes-Benz je u mogućnosti da dodatno potvrdi svoju poziciju lidera na trištu. Od januara do oktobra 2018. godine firma Daimler Buses dosegla je tržišni udeo od 55% u segmentu za autobuse sa dozvoljenom maksimalnom težinom od preko 8 tona. U prvih deset meseci 2018. ukupna prodaja spomenute firme u Brazilu (bez Meksika) porasla je za 18%, odnosno 7.200 šasija u poređenju sa istim periodom prošle godine.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica