Novatronic na sajmu IT Trans

Novatronic na sajmu IT Trans

Novosadski proizvođač sistema za informisanje putnika Novatronic uspešno izlagao na međunarodnom specijalizovanom sajmu IT Trans u Karlsrueu u Nemačkoj.

U periodu od 6-8.03.2018. Karslue je na sajmu IT Trans ugostio vodeće svetske kompanije i stručnjake iz oblasti informacionih tehnologija u javnom prevozu. Ovogodšnji IT Trans je bio šesti po redu, ujedno i najveći. Učešće je uzelo 260 kompanija iz ukupno 60 zemalja, dok je ovu sajamsku manifestaciju posetilo preko 6000 posetilaca. I ovog puta, baš kao i pre dve godine, učešće na ovoj prestižnoj manifestaciji je uzela i kompanija Novatronic iz Novog Sada, koja ove godine proslavlja četvrt veka svoga rada. Novatronic je vodeći proizvođač sistema za informisanje putnika u ovom delu Evrope, sa dugogodišnjom tradicijom i dokazanim kvalitetom svojih proizvoda. Novatronic već godinama uspešno sarađuje sa vodećim proizvođačima vozila iz Evrope, sa operaterima javnog prevoza, ali i vodećim svetskim sistem integratorima. Proizvodni program Novatronica čine on board rešenja za vozila javnog prevoza, stanični displeji i sistemi za automatsko brojanje putnika. Svi proizvodi kompanije Novatronic su sertifikovani u skladu sa najstrožim standarima koje propisuje industrija.

novatronic-It Trans Cover

Izloženi su uređaji :
Stanični displeji za železnički saobraćaj – ovi uređaji su namenjeni za precizno informisanje putnika u realnom vremenu, pri čemu se sve prikazane informacije prikupljaju iz operativnih data centara. Zbog specifičnih uslova ekspolatacije, predviđeno je da stanični displeji imaju izuzetno dug vek trajanja, bez potrebe za dodatnim održavanjem. Ovi uređaji omogućavaju prikaz tekstualnih poruka različitog karaktera, servisnih informacija, marketinških poruka, uz opciju audio najava u unapred predefinisanom ili Text to Speech modu (izgovor ispisanog teksta). Prikazani uređaj je ušao u serijsku proizvodnju i već su realizovane prve isporuke.

novatronic-Sat-Displej

Sistem za automatsko brojanje putnika – Informacija o broju prevezenih putnika je danas postala od ključnog značaja za efikasno upravljanje javnim prevozom. Novatronic je na ovogodišnjem sajmu predstavio napredno rešenje za autmatsko brojanje putnika, koje se sastoji od seznora za automatsko brojanje putnika, kontrolera za prikupljanje i skladištenje podataka i pratećeg softvera. Poseban naglasak bismo stavili na softversko rešenje za obradu prikupljenih podataka automatskog brojanja putnika. Ono u sebi sadrži sve alate koji omogućavaju laku interpretaciju prikupljenih podataka, na osnovu čega se mogu doneti kvalitetne poslovne odluke. Postoje opcije različitog prikaza prikupljenih podataka, izvoza i korišćenja dobijenih podataka u različite svrhe, čime se ovo rešenje svrstava u red visoko naprednih rešenja koja se nalaze na tržištu.

novatronic-Map

E Ink displej – prateći najnovije svetske trendove u tehnologijama za obaveštavanje putnika, Novatronic je predstavio svoju verziju displeja u naprednoj E Ink tehnologiji. Uređaje odlikuje veoma niska stopa potrošnje energije, mala težina, izdržljivost, širok vidni ugao, što ga čini veoma pogodnim za primene u javnom prevozu.

novatronic-Monitor-za-edit

Full color LED displej – Kao vodeći proizvođač LED displeja u ovom delu Evrope, Novatronic je na ovogodišnjem IT Transu prikazao najnoviju seriju full color LED displeja. Ovi uređaji omogućavaju prikaz informacija putnicima van vozila o broju linije i destinaciji na kojoj vozilo javnog prevoza trenutno saobraća, uz opcije prikaza pokretnog teksta i smenjivanje više slika na displeju uz upadljive efekte prikaza, sve u punom koloru.

novatronic-FC LED

Sajam IT Trans je protekao izuzetno uspešno, te je Novatronic pokazao da redovno prati vodeće trendove u javnom prevozu i da svojim kupcima pruža izuzetno kvalitetna rešenja. Na IT Transu je vladalo izuzetno veliko interesovanje za rešenja koja je Novatronic predstavio, te je još jednom pokazao zašto sa pravom nosi titulu vodećeg proizvođača sistema za informisanje putnika u ovom delu Evrope.

U skladu sa poslovnom politikom izlaganja na najvećim međunarodnim manifestacijama, Novatronic će se u septembru pojaviti na sajmu železničkih tehnologija Inotrans koji se održava od 18-21.09. u Berlinu u Nemačkoj.

novatronic-logo-1

Karađorđeva 1, Novi Sad, Srbija

Telefoni:
Telefon: +381 (0) 21 47 21 456
Fax: +381 (0) 21 529 432

Descargar musica