PARTIZANU NOVE STOLICE, A ZVEZDI KLUPSKI AUTOBUS

PARTIZANU NOVE STOLICE, A ZVEZDI KLUPSKI AUTOBUS

Carlsberg Srbija Grupa i brend „Lav“ su zvanično nagradili fudbalske klubove Partizan i Crvena zvezda, označivši time kraj nagradne igre „Lav igra i strast“, pokrenute krajem 2012. godine.

Partizan, Zvezda, CarlsbergNa konferenciji za medije održanoj juče u hotelu Crowne Plaza, „Lav“ brend zvanično je nagradio fudbalske klubove Partizan i Crvena zvezda, označivši time kraj nagradne igre „Lav igra i strast“, pokrenute krajem 2012. godine. Veći deo stolica već je postavljen na stadionu Partizana, dok će isporuka klupskog autobusa Crvenoj zvezdi biti izvršena do kraja maja.

MAN Lion's CoachFudbalski klub Crvena zvezda će od juna 2014. godine postati ponosni vlasnik turističkog autobusa MAN Lion’s Coach R07 sa motorom snage 400 KS koji zadovoljava najstrože Euro 6 ekološke norme. Autobus će imati konfiguraciju sedišta 40+1+1, prilagođen potrebama putovanja fudbalera, trenera i neophodnog klupskog osoblja. Njima će na raspolaganju biti specijalan audio-video sistem, kafe kuhinja sa mikrotalasnom rernom i toalet.

Boje u enterijeru će biti u skladu sa bojama kluba, dok će svako uzglavlje na sedištu krasiti logo Crvene zvezde. Za spoljašnje brendiranje autobusa će biti zaslužni sami navijači koji će putem nagradne igre moći da učestvuju sa svojim predlozima. Autobus će isporučiti MAN uvoznik, beogradska firma Sejari d.o.o., a ceo događaj će ispratiti i portal Autobusi.NET.

Tokom konferencije, predstavnici medija imali su priliku da pogledaju specijalni film u kom je prikazano kako teku pripreme ovih značajnih nagrada. Po prvi put, večiti rivali bili su “na istoj strani”, kada su kapiteni Nenad Milijaš i Saša Ilić primili makete ključa Zvezdinog autobusa i Partizanovog stadiona sa novim crno belim stolicama. Verni fanovi oba kluba svojim učešćem u takmičenju „Lav igra i strast“ pomogli su svojim omiljenim klubovima da osvoje ove vredne nagrade.

Nagradni konkurs „Lav igra i strast“ koji je zvanično počeo 1. oktobra 2012. godine, bazirao se na prikupljanju kodova sa otvarača „Lav“ promotivnih limenki i specijalno kreiranom sajtu, kasnije i mobilnoj aplikaciji. Preko njih su svi učesnici mogli da unose svoje kodove, menjaju ih za nagrade iz bogatog nagradnog fonda i informišu se o svim zanimljivostima iz sveta fudbala. Putem konkursa prikupljeno je više od 600.000 kodova, a najverniji učesnici osvojili su vredne nagrade.

Uručenje nagrada podržali su poznati glumci i strastveni fanovi klubova Crvena zvezda i Partizan, Bane Trifunović i Bojan Perić, koji su bili u ulozi moderatora na današnoj konferenciji za medije.

Foto: New Moment, MAN

Descargar musica