Scania po meri elitnog ragbi tima

Scania po meri elitnog ragbi tima

Francuski ragbi tim Stade Toulousain naručio je od Skanije i Beulasa posebno prilagođeni timski autobus.

Novi Scania Glory VIP turistički autobus neće proći nezapaženo u Tuluzu. Sa interesantim izgledom karoserije u crnoj i crvenoj boji u znaku kluba Stad Tuluz, autobus Scania Beulas je prilagođen i naručen od strane prevoznika u Tuluzu, Transports Faur – zvaničnog prevoznika ragbi kluba.

Scania_Beulas_Stade_Toulousain_3

Scania_Beulas_Stade_Toulousain_4

Jedinstveno prilagođen autobus
Zasnovan na troosovinskoj Scania šasiji, od kojih je zadnja upravljiva i služi za manevrisanje, sa menjačem od 12 brzina i motorom snage 490 KS, nagib je prilagođen da odgovara potrebama kluba.

U autobusu se nalazi 41 sedište, umesto standardnih 73 u osnovnoj verziji, postoji više od 90 centimetara prostora za noge i sedište sa odstojnikom koji daje dodatnih 10 centimetara koji pružaju prostor za široka ramena igrača.

Scania_Beulas_Stade_Toulousain_2

Scania_Beulas_Stade_Toulousain_1

Scania – partner sa prilagođenim ponudama
Kao inicijator ove saradnje između Skanije i španskog proizvođača autobusa, Lilian Faur kaže: „Tragala sam za jedinstvenim, visokokvalitetnim vozilom od partnera koji bi mi dali prilagođene ponude. Skanijina šasija je prilagodljiva, Beulasov autobus je poluzanatski i poseduje španski dizajn koji mi se naročito dopada.“

Novi prilagođeni Scania Glory VIP turistički autobus:
– Turističko GT vozilo
– Dužina: 14.60 metara
– Visina: 3.90 metara
– Motor: 13 litara sa 490 KS
– Luksuzni sadržaji poput aparata za kafu, bežičnog interneta, TV-a, USB portova, četvrtasti sto sa osam mesta, frižiderima, privatnim barom, aparatom za led, posebno tapacirana sedišta.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica