Solaris isporučuje 110 autobusa za Izrael

Solaris isporučuje 110 autobusa za Izrael

Tek nešto više od tri godine od ulaska na tržište Izraela, Solaris je uspeo da plasira preko dvesto autobusa na ulice Nazareta za prevoznika United Bus. Pred sam kraj 2015. godine, Solaris je objavio vest da je potpisan ugovor za isporuku još 110 autobusa čime će Izrael postati jedna od najvećih tržišta za poljskog proizvođača.

Prvi ugovor je potpisan sa kompanijom DAN iz Tel Aviva za 60 niskopodnih Urbino 12 autobusa. Ovo preduzeće će debitovati poljskim autobusima na ulice izraelskog glavnog grada.

interurbino_fot._jan_kosowski_bigNa spisak interesanata za ove niskopodne autobuse upisala se i kompanija Egged, najveće izraelsko saobraćajno preduzeće koje posluje i van granica ove države, za trideset autobusa tipa Urbino 12 koji će se pojaviti na ulicama Tel Aviva i Jerusalima. Na kraju je stigla i narudžbina Afifi grupe iz Nazareta za deset međugradskih InterUrbino i deset solo niskopodnih Urbino 12.

Solaris će ove isporuke realizovati dogodine, a nadaju se da će potražnja za njihovim autobusima u Izraelu porasti obzirom da je privreda ove zemlje u porastu.

 

Descargar musica