Spratna Scania na biogas za Bristol

Spratna Scania na biogas za Bristol

Gradski prevoznik iz Bristola kupuje 21 gradski dabl deker na biogas čiju Scania šasiju karosira Alexander Dennis.

Bristol Community Transport investira u vozni park od 21 autobusa na sprat marke Scania na biogas za svoju Metrobus liniju m1, kojom će upravljati firma First West. Metrobus je novi, brzi sistem javnog prevoza za zapadni region Engleske. Linija m1 povezuje Bristol, centar grada i univerzitetski kampus zapadne Engleske.

ADL_Scania_Bristol_biogas

Scania autobusi, koje je karosirao Alexander Dennis, posedovaće bežični internet i USB portove za punjenje. Putnici moraju da kupe svoje karte pre putovanja, a novi iPoint uređaji za karte na svakom stajalištu obezbeđuju vreme zaustavljanja autobusa na minimum.

Neprofitna zajednica autobuskih prevoznika

Bristol Community Transport je najveći transportni prevoznik Bristola i deo je transportnog društvenog preduzeća HCT Group, koje posluje na ugovorenim linijama Londona, Džersija, Gernzija i Lidsa. Kao socijalno preduzeće, ponovo reinvestira profit iz komercijalnih poslova u unapređenje transportnih usluga za zajednice koje opslužuje.

Sa druge dve metrobus linije direktno će upravljati firma First West of England, koja već ima autobuse na biogas koji prevoze na području Bristola.

Descargar musica