U Setri i Mercedesu mesta za svakoga

U Setri i Mercedesu mesta za svakoga

Daimlerovi brendovi Mercedes-Benz i Setra u svojim autobusima nude niz pogodnosti koje olakšavaju pristup osobama sa invaliditetom

“Međunarodni dan osoba sa invaliditetom” u fokus stavila osobe sa ograničenom pokretljivošću. Kompanija Daimler Buses dočekuje ih svakodnevno u gradskim i turističkim autobusima brenda Mercedes-Benz i Setra – na primer sa niskim ulazom i proširenim mestom za invalidska i dečja kolica. Vozila su takođe opremljena funkcijom “klečanja” koja im omogućava da se spuste na autobuskim stajalištima.

Konverzija u samo nekoliko jednostavih koraka

Integrisani šinski i lift sistemi i fleksibilan raspored sedišta omogućavaju ljudima sa invaliditetom da stignu do svoje destinacije u udobnosti i sigurnosti u autobusima kompanije Daimler Buses. Autobuski prevoznici čija vozila se na primer koriste na nemačkim dugim linijama, mogu da promene ili uklone redove sedišta u nekoliko laganih koraka; na primer u novom dabl dekeru Setra S 531 DT, koji obezbeđuje dovoljno prostora za dvoja invalidskih kolica u specijalnoj verziji putničkog autobusa na dugim relacijama.

S 531 DT ima niskopodni ulaz i integrisanu preklopnu rampu koja omogućuje pristup mestu za invalidska kolica.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Descargar musica