VDL na IAA 2014 u Hanoveru

VDL na IAA 2014 u Hanoveru

Na 65. Međunarodnom sajmu komercijalnih vozila IAA u Hanoveru, VDL Bus & Coach će predstaviti interesantan odabir iz svoje široke proizvodne palete autobusa.

Na 65. Međunarodnom sajmu komercijalnih vozila IAA u Hanoveru, koji se održava od 25. septembra do 2. oktobra 2014. godine, VDL Bus & Coach će predstaviti interesantan odabir iz svoje široke proizvodne palete linijskih i turističkih autobusa. Posetioci će imati prilike da se provozaju u autobusu VDL Citea Electric i iz prve ruke steknu utisak o ovom izuzetno ekološkom autobusu.

VDL Citea SLF-120 Electric
VDL Citea Electric je spreman za ekološku budućnost. Ovaj autobus dužine 12 metara sa ravnim podom je potpuno električan. Sa ekloškog stanovišta, i s obzirom na povećani kvalitet života u gradovima, VDL Citea Electric će nesumnjivo odigrati glavnu ulogu u javnom prevozu u budućnosti. Mogućnost izbora više električnih pogona i pakovanja baterija obezbeđuje optimalnu kombinaciju za svaki vid korišćenja autobusa, bez posledica po pristupačnost, unutrašnju konfiguraciju ili komfor. Tokom test vožnje, posetioci će biti u prilici da i sami steknu očaravajuće iskustvo vožnje u potpuno električnom autobusu. Citea SLF-120 Electric će stajati na otvorenom prostoru između Hale 7 i Hale 15, neposredno pored Hale 11.

vdl24

VDL Citea LLE-120/255
Citea LLE-120/255 se sada već šesto sreće u mnogim nemačkim gradovima. Sve više prevoznika spoznaje kako laka konstrukcija štedi gorivo i novac, što takođe godi i životnom okruženju. Maja ove godine, na primer, nakon završene dvogodišnje faze testiranja, berlinski prevoznik BVG je naručio 236 autobusa tipa Citea LLE. I priča o uspehu se nastavlja…

vdl19

VDL Citea SLFA-180/360
Zglobna VDL Citea SLFA-180/360 upotpunjuje familiju autobusa Citea, a time i vozne parkove prevoznika kojima je smanjenje troškova od suštinske važnosti. Kao i svi članovi familije Citea, i SLFA sa niskom potrošnjom i troškovima održavanja je pouzdan “radnik” za svakodnevne potrebe.

vdl07

VDL Futura FHD2-139/440
Moderan dizajn, poslednja reč tehnologije, optimum komfora i maksimu sigurnosti – VDL Futura kombinuje sve ove atribute bez kompromisa. Najprodavaniji među VDL turističkim autobusima već dugo drži 1. mesto kada se radi o ekonomičnosti i efikasnosti. Na sajmu IAA će biti predstavljena verzija za prevoz invalidnih lica. Pored novog lifta koji izlazi iz kasete iznad zadnje osovine, zadnji deo autobusa je opremljen toaletom adaptiranim za posebne potrebe hendikepiranih lica. Sistem nazvan “transporter za nepokretne” u ovom autobusu se sastoji od šinskog sistema sa sedištem, pomoću koga se nepokretni mogu kretati kroz autobus. Sedišta VDL Class 300, kuhinja pozadi i Active Cruise Control za veću bezbednost predstavljaju još neke od odlika ovog modernog autobusa.

vdl20

VDL Futura FMD2-129/330 – multifunctional
Sa velikim mogućnostima za eksploataciju za dugolinijska putovanja i gradski i regionalni prevoz, VDL Futura FMD2 je stalni generator profita i stoga idealan za svakog prevoznika. Lak ulazak i izlazak iz vozila zahvaljujući visini poda od 1.250 mm, opcioni kasetni lift u kombinaciji sa širokim srednjim vratima, kao i neverovatno velik prtljažni prostor, čine Futuru FMD2 pogodnu i za prevoz hendikepiranih osoba. Futura FMD2 izložena na štandu VDL Bus & Coach će imati konfiguraciju sedišta 53+1+1 sa toaletom.

vdl23

VDL Synergy SDD-141/510
Među dabl-dekerima VDL Synergy je ekonomični “spejs kruzer” za velike grupe putnika. Ima mnogo prostora i u donjem i u gornjem delu, a unutrašnja konfiguracija pogodna za svakodnevno korišćenje u javnom saobraćaju ili putovanja. Synergy je dragulj u voznom parku svakog prevoznika. Na IAA će biti predstavljena varijanta opremljena sa dva mesta za invalidska kolica.

vdl42

VDL MidCity
Za potrebe javnog prevoza, ali i prevoz hednikepiranih osoba, MidCity sa niskopodnom konstrukcijom i mnogo karoserijskih opcija je naročito dobar izbor. MidCity prikazan u Hanoveru će biti linijski autobus sa Euro 6 motorom i konfiguracijom sedenja 13+4+1.

vdl39

VDL MidEuro
Na 65. sajmu IAA, VDL MidEuro će pokazati svoje luksuzno lice. Kožna sedišta, TFT displeji i mnogo drugih luksuznih detalja će povlađivati putnicima, njih ukupno 18. Čak i kao mali školski autobus ili autobus za manje grupe, ovaj svestrani autobus ispunjava sve želje.

vdl40

VDLSerbia_logo

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.rs

Descargar musica