Za Poljsku 150 gradskih Mercedesa

Za Poljsku 150 gradskih Mercedesa

Daimler Buses će u narednom periodu isporučiti nekoliko tipova gradskih autobusa marke Mercedes-Benz poljskim gradovima Krakov, Gdanjsk i Bjalistok.

Od septembra 2018, 86 Mercedes-Benz će stići kao pojačanje voznom parku javnog prevoznika MPK u Krakovu. Drugi po veličini javni prevoznik u Poljskoj izdao je porudžbinu za 56 Mercedes-Benz Citaro modela i 30 Mercedes-Benz Citaro hibridnih vozila.

Grad Gdanjsk takođe ulaže u gradske autobuse marke Mercedes-Benz. Početkom maja, ugovor o isporuci 46 Mercedes-Benz Citaro autobusa je potpisan između javnog prevoznika GAiT iz Gdanjska i kompanije Daimler Buses. Nova vozila će biti isporučena kupcu na proleće 2019. godine.

Još jedna porudžbina, ovaj put 18 autobusa Mercedes-Benz Conecto, takođe je izdata tokom prve polovine ove godine od grada Bjalistok na severoistoku Poljske. Vozila će biti isporučena pred kraj godine javnom prevozniku u Bjalistoku.

Sa ovim porudžbinama, kompanija je dobila još tri velike narudžbine u kratkom vremenskom periodu za gradske autobuse u Poljskoj, tako da je prati uspešan prodajni rezultat iz prethodne godine. Javni prevoznik iz Varšave naručio je 80 Mercedes-Benz Conecto autobusa za poljski glavni grad u junu 2017. godine, dok je u avgustu stigla porudžbina za još 60 Mercedes-Benz Citaro autobusa radi uvećanja voznog parka javnog prevoznika u Vroclavu, koji će biti isporučeni početkom 2018. godine.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica