BG: Izmene režima saobraćaja linija JGP-a tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Patrijarha Joanikija

BG: Izmene režima saobraćaja linija JGP-a tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Patrijarha Joanikija

JKP «Beograd put» izvodiće radove na redovnom održavanju u Ulici Patrijarha Joanikija na delu od Ulice Pilota Mihajla Petrovića do Ulice Vidikovački venac (treća raskrsnica od Ulice Pilota Mihajla Petrovića ka naselju Petlovo brdo) u naselju Vidikovac. Navedena deonica biće zatvorena za saobraćaj tokom noći u periodu od 28/29.05.2015. godine i 29/30.05.2015. godine od 22:00 časa do 06:00 časova.
Na linijama JGS-a čije se trase pružaju Ulicom Patrijarha Joanikija u pomenutom periodu će biti primenjen sledeći režim: – vozila sa linija br. 23, 53, 59, 89 i 56N će u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac saobraćati ulicom Pilota Mihaila Petrovića, ulicom koja spaja ulicu Pilota Mihaila Petrovića i ulicu Vidikovački venac, ulicom Vidikovački venac i dalje redovnim trasama;
– vozila sa linije br.534 će u oba smera od raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac do ulice Pilota Mihaila Petrovića saobraćati ulicom Vidikovački venac, ulicom koja spaja ulicu Vidikovački venac i ulicu Pilota Mihaila Petrovića i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGS-a.

(Foto: Marko – Autobusi.NET)

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica