BYD sada proizvodi i zaštitne maske!

BYD sada proizvodi i zaštitne maske!

Najveći svetski proizvođač autobusa na baterije, kineski BYD, otvorio je fabriku koja proizvodi 5 miliona zaštitnih maski za lice dnevno!

Kineski BYD je objavio da je pokrenuo proizvodnju zaštitnih maski. Fabrika sada radi punim kapacitetom i proizvodi 5 miliona komada maski za lice i 300.000 bočica sa sredstvom za dezinfekciju dnevno! Na ovaj način će se značajno ublažiti veliki nedostatak ovih sredstava u Kini nastao pandemijom virusa COVID-19.

BYD proizvodnja maski u sterilnim pogonima za proizvdonju smartfona.

BYD proizvodnja maski u sterilnim pogonima za proizvdonju smartfona.

Nova fabrika kompanije BYD u Šenženu je počela sa radom 8. februara uz pomoć nekoliko stotina radnika koji rade u tri smene. Preko 3.000 inženjera je bilo uključeno u istraživanje i razvoj, projektovanje i uvođenje u proizvodnju.

Ceo proces se odigrao za manje od dve nedelje. Za puštanje mašine u proizvodnju maski je inače neophodno 15 do 30 dana, a ovaj deo posla je završen za 7 dana. Nakon samo osam dana je BYD počeo da isporučuje prva pakovanja sredstava za dezinfekciju ruku.

Zaštitne maske sa logotipom BYD

Zaštitne maske sa logotipom BYD

Za proizvodnju u sterilnim uslovima su odlično poslužili proizvodni pogoni komapnije BYD za proizvodnju mobilnih telefona izolovani od prašine. BYD tamo proizvodi desetine mašina za proizvodnju maski dnevno. To znači da se broj proizvedenih maski uvećava stopom od oko 300 do 500 hiljada dnevno. Trenutno je proizvodnja dostigla cifru od 5 miliona zaštitnih maski dnevno, što je jednako četvrtini čitave proizvodnje ostvarene u Kini u februaru.

 

2 comments

  1. Milijarder Voren Bafet ie uložio novac u proizvodnju maski u BYD, robi za koju se otima ceo svet,

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica