Izmir kupuje 100 zglobnih Otokara

Izmir kupuje 100 zglobnih Otokara

Domaći proizvođač Otokar je na tenderu dobio veliki posao isporuke zglobnih autobusa gradskom prevozniku ESHOT iz Izmira. Ovaj prevoznik je nama poznat po nekada velikom broju zemunskih Ikarusa i skopskih Sanosa u svom voznom parku.

Turski proizvođač autobusa Otokar je pobedio na tenderu i dobio posao za proizvodnju i isporuku 100 zglobnih autobusa izmirskom gjavnom prevozniku ESHOT (Elektrik Su Havagazı Otobüs Troleybüs). Radi se o modelu niskopodnog zglobnog autobusa Otokar Kent Flexible. Vozila su opremljena Euro 6 dizel motorima, klima uređajima i rampama za invalide.

busworld_otokar_IMG_3464

busworld_otokar_IMG_3466

busworld_otokar_IMG_3467

busworld_otokar_IMG_3468

busworld_otokar_IMG_3469

Ugovor o isporuci pokriva i održavanje i servisiranje vozila. Isporuka svih vozila je predviđena tokom 2016. godine. U Izmiru su već u eksploataciji Otokar autobusi, i to 9-metarski Vectio i 12-metarski Kent C. Novajlija u proizvodnom programu Otokara, Kent Flexible, prvi put će prevoziti putnike u Izmiru.

otokar_kent_flexible

eshot_ikarus_ik161_Mustafa_Noyan

eshot_sanos_s215_Mustafa_Noyan

ESHOT iz Izmira je nama poznat po tome što je u svom voznom parku imao više stotina solo i zglobnih autobusa iz bivše Jugoslavije, najviše zemunskih Ikarusa IK-111 i IK-161 i skopskih Sanosa, S-215 i S-218.
(Foto Otokar, Saša Conić – Autobusi.NET, Mustafa Noyan – wowturkey.com)

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica