Lion’s City u lavljem gradu

Lion’s City u lavljem gradu

Kamioni i autobusi MAN sa grbom lava su proveli dva dana na centralnoj bini u Lavovu u Ukrajini, poznatom kao gradu lavova. Na svom prvom sajmu u Ukrajini kompanija MAN Truck & Bus je predstavila novi gradski autobus MAN Lion’s City.

Možda će svaki ukrajinac bez oklevanja nazvati lavom ono što je oslikano na amblemu kompanije MAN. Gde drugde nego u Lavovu, gradu lavova, sve okolnosti su se poklopile da se održi MAN auto show, na kojem je kompanija predstavila ključne novitete ove godine. Prirodno je da je prezentacija u gradu lavova primarno zamišljena zbog nove generacije gradskih autobusa – MAN Lion’s City. Ubrzo nakon svetske premijere u Minhenu, novo vozilo stiglo je u Ukrajinu.

MAN_Lavov2018_2

Oko 2.500 posetilaca je došlo na prvi domaći sajam firme MAN Truck & Bus u gradu Lavov u Ukrajini. Tu su učestvovali klijenti, vozači, predstavnici opštinskih i transportnih kompanija, kao i fanovi MAN-a. Tokom dva dana, gosti su imali prilike da vide MAN TGX 18.500, MAN TGL vatrogasno vozilo, dve šasije i novi model MAN Lion’s City.

MAN_Lavov2018_1

Brojni stručnjaci firme MAN su bili prisutni kako bi dali odgovor znatiželjnim posetiocima o karakteristikama i inovacijama novog gradskog autobusa, alternativnim pogonima, sigurnosnim karakteristikama, novom dizanjnu i varijantama standardne i dodatne opreme.

MAN_Lavov2018_3

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica