MAGELYS PRO ZA FUDBALSKI KLUB AJNTRAHT FRANKFURT

Iveco Bus postao partner nemačkom fudbalskom klubu Bundeslige isporukom luksuznog turističkog autobusa.

Iveco Magelys Pro Eintracht FrankfurtIveco Bus se pridružuje fudbalskom klubu Ajntraht (Eintracht) Frankfurt u sezoni Bundeslige 2013/2014, najvažnijem nemačkom fudbalskom šampionatu. Predstavljanje timskog partnerstva je održano u petak 28. juna isporukom turističkog autobusa Magelys Pro, perjanici Iveco Busa u „Gran Tourismo“ segmentu turističkih autobusa.

Iveco Magelys Pro Eintracht FrankfurtDostavljanjem ovog autobusa, Iveco Bus se pridružuje Alfa Romeu, glavnom sponzoru kluba Ajntraht Frankfurt. Nedavno je najavljeno da će logo Alfa Romea biti postavljen na tradicionalnom crveno-crnom dresu tima. Magelys Pro je takođe personalizovan u skladu sa bojama nemačkog fudbalskog kluba, zajedno sa logom Ajntrahta i logom Alfa Romea.

Projektovan da obezbedi udobnu vožnju i opuštenu atmosferu na putovanjima pre izazovnih sportskih takmičenja, vozilo zadovoljava specijalnim zahtevima profesionalnog tima i njihovog osoblja. Autobus je opremljen mnoštvom opcija, uključujući i monitorom od 19 inča i internetom. Centralna zona autobusa je opremljena klupskim stočićima.

Iveco Magelys Pro Eintracht FrankfurtMagelys Pro impresionira svojim inovativnim dizajnom. Njegov jedinstveni oblik krova sa zastakljenim krovnim lukovima nudi širok panoramski pogled iz enterijera. Pogled se širi i na vetrobranu koji obezbeđuje maksimum preglednosti vozaču i nizak otpor vazduha, što za rezultat daje veću pređenu kilometražu i manju buku.

Magelys Pro za nemački tim je dugaćak 12,8 m, pokreće ga motor Cursor 10 u EEV izvedbi sange 450 KS, sa potpuno automatskim 12-stepenim menjačem.

Foto: Iveco

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica