Neoplan Skyliner po meri za Benfiku

Neoplan Skyliner po meri za Benfiku

Fudbalski klub iz Lisabona se hvali svojim novim timskim autobusom na sprat.

Sezona 2018/2019 portugalskog fudbalskog tima počela je u turističkom autobusu Neoplan Skyliner. Prilagođen do najsitnijih detalja u MAN-ovom Centru za modifikaciju autobusa BMC, ovaj Skyliner u crveno-crnoj boji nudi radni prostor sa stolom za sastanke i 16 udobnih sedišta na donjoj „palubi“. Tu je i kuhinja opremljena frižiderom i keramičkom pločom za kuvanje.

Neoplan_Skyliner_Benfica_2Neoplan_Skyliner_Benfica_1

Gornji nivo opremljen je sa 24 luksuznih sedišta, svako sa USB priključcima, utičnicama i monitorom. Među ugrađenim uređajuma su i sistem ozvučenja, multimedijalni sistem i sistem za klimatizaciju sa dve zone u zadnjem delu autobusa (nezavisno podesivi između dva  nivoa).

Neoplan_Skyliner_Benfica_3

Vozilo je takođe opremljeno sa najnovijim i najinovativnijim pomoćnim sistemima vožnje, uključujući pomoć pri kočenju u slučaju nužde (EBA) i sistem protiv izletanja iz vozne trake (LGS), da ne spominjemo i elektronski kontrolisane amotrizere MAN Comfort Drive Suspension (CDS). Neoplan Skyliner fudbalskog kluba Benfika pokreće snažan i ekološki dizel motor sa 6 cilindara od 12.5 litara i 500 hp (368 kW) u kombinaciji sa automatskim menjačem i topografskom kontrolom kretanja.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica