Proizvodnja MAN i Neoplan ide punom parom!

Proizvodnja MAN i Neoplan ide punom parom!

Kompanija MAN Truck & Bus proslavlja izuzetno uspešnu 2018. godinu u proizvodnji i prodaji gradskih i turističkih autobusa.

U protekloj poslovnoj godini, kompanija je dostigla svoj najviši iznos sa ukupno 8.310 poručenih jedinica. Prodaja je takođe bila značajno visoka: sa 7.204 vozila, ovo je drugi najveći broj prodaje u istoriji preduzeća, i najviši posle finansijske krize iz 2008. godine.

P_Bus_EOT_Skyliner_2016-01

Göran Nyberg, član Izvršnog odbora za prodaju i marketing, je zadovoljan: “U poslednjih nekoliko godina, uspešno smo razvili autobusko poslovanje, od bivšeg problematičnog deteta do izuzetno uspečnog poslovnog polja. 2018. godine, povećali smo tržišni udeo u Evropi na 14,5 posto. Klijenti cene našu visoku bezbednost i dostupnost, izvanredan dizajn, inovativnu tehnologiju, visoku udobnost i sveobuhvatan pristup usmeren ka kupcima u prodaji i servisu.”

P_Bus_EOT_MAN_Lions_City

Rudi Kuchta, šef odeljenja za prodaju dodaje: “Sa autobusima NEOPLAN Tourliner i MAN Lion’s Coach, imamo dva vrhunska modela na polju turističkih autobusa. Takođe smo i u procesu uspešnog implementiranja nove generacije naših gradskih autobusa MAN Lion’s City na tržište. Ovaj model je broj jedan u pogledu ekonomičnosti i, za razliku od mnogih svojih konkurenata, dodatno je opremljen za potpuno nov električni pogon, koji će biti lansiran 2020. godine.”

MAN_Borussia Dortmund_Außen

Sa svojim MAN i NEOPLAN autobuskim brendovima, kompanija MAN Truck & Bus je jedna od vodećih proizvođača gradskih i turističkih autobusa u Evropi. Mnogi vrhunski evropski fudbalski klubovi, poput FC Bayern Munich, Borussia Dortmund ili PSG Paris, koriste timske autobuse proizvođača iz Minhena. Od ove godine, nacionalni fudbalski tim Nemačke takođe koristi MAN autobuse po prvi put.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica